Red Purple Black

Idemo (skijamo) dalje

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesTOČNE PROGNOZE
Kako su meteorolozi najavljivali, snijeg i dalje povremeno pada na svim skijalištima u BIH, a ima ga dovoljno i u hrvatskim centrima, unatoč podatku da nam proljeće stiže u petak, točno u 12 sati i 44 minute.

Pripreme za vikend

Neka od skijališta ovih su dana zatvorili svoje staze, ali samo zbog uređenja i pripremanja istih za petak, subotu i nedjelju, jer novi snijeg traži stalno ravnanje i rad ratraka. Prema informacijama, Vlašić, Blidinje, kupreška skijališta Čajuša i Stožer, Jahorina, Platak, Sljeme, busovačka skijališta Busovačke staje i Pridolci, Rostovo kao i ostala manja skijališta i ovog vikenda očekuju znatan broj gostiju.

Posebno živo bit će na Brusnici gdje se ovog vikenda održava državno natjecanje za cicibane te na Bjelašnici gdje će u nedjelju navečer biti održano druženje ZOI 84 i partnera u sklopu kojeg će se za sve posjetitelje Bjelašnice te večeri organizirati besplatno noćno skijanje.

Goste ovog vikenda, vjerojatno neće ugostiti samo Bjelolasica gdje je trebalo biti održano finale Elan Croski cupa, ali su sve aktivnosti otkazane zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Nove snježne oborine prognostičari su najavili i slijedećih dana i to uz vjetar pa će sveukupni dojam na pojedinim skijalištima biti nešto lošiji, a problema bi, zbog padalina moglo biti i na pristupnim cestama pa se savjetuje oprez.

Pojedina skijališta smanjuju cijenu ski passa

Unatoč dostatnim količinama snijega i zainteresiranosti skijaša, neki su skijaški centri, već prema tradiciji odlučili ovog tjedna sniziti cijene ski karata. Tako će sve posjetitelje Vlašića ugodno iznenaditi podatak da je za dnevnu ski kartu, umjesto dosadašnjih 27 KM potrebno izdvojiti 18 KM.
Na Jahorini je nova cijena ski karte za jedan dan 20 KM, umjesto dosadašnje 33 KM. Na ovom skijalištu dnevna dječja karta koštat će 10 KM.

Snižene cijene ski pasa su i na Bjelašnici gdje za dnevnu kartu morate platiti 25 KM za odrasle i 12 KM za djecu. Ovdje je u tijeku i vikend akcija Svi na snijeg, odnosno dnevna karta vikendom košta 20 KM, a dječja 10 KM.

Uz visok snježni pokrivač, smanjenje cijena ski karata te nižim cijenama smještaja na pojedinim skijalištima, svi su izgledi da ovogodišnji ožujak bude udarni skijaški mjesec ove sezone.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji