Red Purple Black

Paraglideri ovog vikenda u Kupresu

IspisE-mail

OŽIVJET ĆE VRANA
Kupreška visoravan već drugi put će ugostiti paraglidere s područja svih država u okruženju, na zajedničkom druženju nazvanom Parababe 2009. Domaćini i organizatori su paragliding klub Stožer iz Kupresa i Megalopter FC Mostar koji su sve pripremili kako bi se sudionici i gosti osjećali što ugodnije.

Cijelo događanje započinje u petak 3.srpnja, a kako je najavljeno trajati će nekoliko dana za vrijeme kojih se očekuje i povoljna vremenska situacija.

Osnovni cilj ovog susreta pilota paraglidinga je druženje ljudi s istim ili sličnim sklonostima koji uživaju u ovom ekstremnom sportu i promocija kupreške visoravni kao vrhunskog paragliding poligona čije su tehničke mogućnosti odlične, start može biti uz svaki smjer vjetra, a sletište skoro neograničeno.

Bazni logor bit će smješten na 1700 metara ispod vrha Vrana u objektu i kontejneru tamošnjeg skijaškog kluba Stožer, a za goste koji vole boravak u prirodi potrebna je samo vreća za spavanje, dok će oni koji žele drugačiji smještaj moći ga pronaći u brojnim apartmanima u Kupresu.

U baznom logoru je sve spremno za slušanje dobre glazbe i gledanje video projekcija.

Prijevoz od podnožja do vrha bit će organiziran uz pomoć vlasnika skijališta i to džipom i monstertruckom, a  uz simboličnu cijenu za utrošeno gorivo.

Kako su najavili organizatori i za one goste koji neće uživati u letenju i pogledu s visina na ovaj kraj već će biti samo promatrači, organizirat će se zanimljive aktivnosti tako da će po odlasku svatko moći ponijeti lijepe uspomene.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji