Red Purple Black

Idemo svi ponovo u Francusku!!!

IspisE-mail

KONDOR PREDSTAVIO OVOGODIŠNJE PAKET ARANŽMANE ZA FRANCUSKU
Agencija Kondor line, danas je i službeno predstavila ovogodišnje paket aranžmane za Francusku. Tu je već provjereni Risoul koji se i ove godine nudi po spektakularnoj cijeni od 1.899,00 kuna, treba izdvojiti i novu Kondorovu destinaciju, vrlo poznato francusko skijalište, Tignes.

Sve aranžmane možete pogledati na stranicama www.kondorline.hr, a sve informacije i rezervacije možete dobiti ako nazovete agenciju Kondor line, na telefon 021/483-700. Informacije o ova dva atraktivna skijališta možete pročitati u nastavku: 

RISOUL


Klikni za uvečat

O ovom skijalištu sve je ispričano, za one koji su prvi put na portalu, ponovo objavljujemo prezentaciju skijališta iz naše arhive.

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

TIGNES

Vrhunsko skijalište, vrlo poznato i omiljeno među splitskim skijašima koji skijaju u Francuskoj, idealna destinacija za sve tipove skijaša, zajedno sa Val d,Iserom čini skijalište Espace Killy, koje sa punim pravom nosi titulu jednog od najljepših skijališta na svijetu, sa ukupno 300 kilometara skijaških staza i 97 ski liftova. Treba spomenuti i bogatu ponudu ostalih sadržaja; 60 restorana, 50 barova, veliki broj prodavaonica, sportskih dućana, ski servisa te mnogobrojne sadržaje za sport i rekreaciju; aerobik, squash, sauna, kino, klizalište, kuglana a otvoren je i novi aqua centar koji sadrži mnoge opuštajuće vodene sadržaje - 25 metarski bazen, zabavni baze, bazen za relaksaciju, tursku kupelj, saunu, solarij, teretanu i fitness. Cijeli centar povezan je i besplatnim ski busom koji vozi cijelu noć. U svakom slučaju 24 sata događanja. 


Klikni za uvečat

I na kraju Risooul ili Tignes pitanje je sad! 

Kamo god krenuli nećete pogriješiti! Za one koji nisu bili u Francuskoj, za prvi put ipak preporučujemo Risoul, vrhunska skijališta za iznos za koji ne možete skijati nigdje u blizini, na daleko manjim skijalištima, ako ste pak već bili u Risoulu, a  uz to tražite osim skijanja i dobru zabavu i provod cijelu noć onda je za Vas svakako Tignes. I vjerujte provod je tamo takav da u povratku garantiramo da ćete cijeli put u autobusu prespavati. Financijske razlike u cijenama su "relativno" male iznose oko 650 kuna.

KOMENTARI

Prijatelji