Red Purple Black

Dani brusnica na Brusnici

IspisE-mail

NA VRANICI SVE U POKRETU
U rekreacijskom centru Brusnica na planini Vranici ovog se vikenda, 26. i 27. rujna održavaju tradicionalni Dani Brusnice, na kojima će se uz uživanje u prirodnim ljepotama, moći osladiti i bezbrojnim delicijama u kojima glavnu riječ imaju brusnice.

Uz sve delicije i ostalu ponudu bit će predstavljeni i suveniri ovog kraja pa uz najavu dobre zabave, zasigurno neće nedostajati posjetitelja, koji će ujedno moći pogledati i što se proteklih mjeseci realiziralo u pripremama za predstojeću zimsku sezonu.

Inače u RC Brusnica tijekom cijelog ljeta radilo se na dogovorima i projektima vezanim uz projekt Gondola, o kojem je, krajem travnja postignut sporazum s stranim investitorima i po kojem se radi na izgradnji gondole od Fojnice do RC Brusnica. Mnogi pripremni radovi, poput sječe šuma, izmještanja vikendica i proširenja puteva tek su se zahuktali, a cijeli projekt u koji je uključeno i postavljanje novih ski liftova te uređenje staza i zasnježivanje trebao bi biti gotov do 2011. godine i težit će preko 30 milijuna KM.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji