Red Purple Black

U studenom sajam sporta i turizma u Sarajevu

IspisE-mail

POZIV ZA PRIJAVE
KJP Centar Skenderija – Sarajevski sajam i ove godine organizira Međunarodni sajam sporta, lova, ribolova i turizma pa pozivaju sve zainteresirane da se prijave i prezentiraju se na ovom sajmu koji će se održati od 11. do 13 studenog u KJP Centar Skenderija u Sarajevu.

Na ovom 35. po redu Međunarodnom sajmu, uz promociju, bit će organizirana i brojna natjecanja u nogometu, rukometu, odbojci te borilačkim i drugim sportovima, a svi poklonici ekstremnih sportova moći će uživati u penjanju na umjetnu stijenu te gledajući egzibicije vozača BMX/MTB bicikla.

Poseban naglasak ove će se godini dati na predstavljanje zimskih sportova, kako onih na snijegu tako i onih na ledu, te promociji zimskog turizma na širem području.

Iako do sada imaju već popriličan broj najava, iz KJP Centar Skenderija pozivaju razne organizacije, klubove i udruge iz šire regije, čija je djelatnost vezana uz sport, lov, ribolov i druge slične aktivnosti, da im se pridruže, a sve dodatne informacije o sajmu i prijavama možete naći na OVDJE

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji