Red Purple Black

DalSKI caffee br

IspisE-mail

PREREZANA VRPCA NA ULAZU U KAFIĆ
Kao i na svakom skijalištu i na ovom našem, postoje oni koji skijaju pa stanu malo porazgovarati i pri tome cupkaju na hladnoći, nos i obrazi im se zacrvene, a uši ne osjećaju. Za njih su na stazama napravljeni prostori gdje tada mogu popiti topli čaj ili kuhano vino pa smo u skladu s tim i mi našim skijašima osigurali mjesto gdje ih čeka neki topli napitak i udobni naslonjači.

Na ovom mjestu, naši skijaši moći će se nalaziti svakodnevno od 0 do 24, zabavljati se, pričati zgode i nezgode, a svako malo, vrijedni konobari rezimirat će proteklo vrijeme.

U kafiću će vrijediti pravila kao i na bilo kojem drugom mjestu na našem skijalištu, a radit će onoliko dugo koliko gosti budu zainteresirani.

I naravno, prva kava je na račun kuće, a svaka vaša kritika revno će biti zabilježena u „žalosnoj knjizi“.

Ćakule iz ćoška našeg skijališta

Nina je skužila da nije lako ogrebat se za kavicu s predsjednikom (Vlašića) Benjom. Tiha dobija zanimljive ponude za smještaj. Doduše Crnog nitko ne spominje. Sve nas je razveselio snijeg na planinama. Čekalo se na Čupu da donese svježe slike sa njegovog "upisa" (prvog turno skijanja) u sezoni.

Slijedile su informacije o peripetijama onih kojima za skijanje u Francuskoj trebaju vize. Čupo je izjavio da ni "granicu" gripe ne prelazi bez vize. Nakon toga je bilo i malo prepirke između forumaša oko toga što je "blizu" u Francuskoj. Nakon toga otkrili smo strašnu spoznaju o načinima financiranja puta u Francuskoj (export sira i cigara). Radoznala se buni da joj niko ne daje info o Francuskoj i da je Nina za to kriva (neka visi).

Vidjeli smo i kako izgleda kombi, u kojem je još uvijek bilo mjesta za forumaše, kojim Tiha i Crni idu u Francusku

I kako izgledaju vozila travničkog GSS-a

Tihoj računalne igrice idu bolje nego unuci (možda bi trebala u Globalnom sijelu pokušat). Mimi se još nije naučila poslat fotke pa smo uz malu pomoć  ipak dobili fotke Qpressa pod snijegom. Do daljnjeg nećemo saznat je li Čupo kad jede šipke baca koštice ili ih jede. Isto tako saznali smo da više voli hercegovački (od bosanskog?). Droja se dobrovoljno prijavio za berbu šipaka na Vlašiću iako inače pobjegne s foruma kad je u pitanju nešto dobrovoljno. Čupo je dao Brunu ideju za novi biznis: "ĆIOVOTRANSPORTI" helikopterima na Vlašić. Saznali smo da je Bodo "lako povodljiva ličnost" pogotovo kad je hrana u pitanju (burek). Ro se i dalje nada da će na Vlašiću, i to na Galici, jednog se dana dogoditi big bang: "kada jednom na Galicu dodje 14 slepera Cromares iz Svicarske... a sada djeluje kao sala".

Objavljen je tekst o autima za koji se čekala Jaskova reakcija, budući da je Subaša u glavnoj ulozi. Malo je i autor tekstova počeo dobijat pohvale, a ne samo kritike za napisani tekst. Doznali smo i kako je Subaša dobio ime.

Čuli smo da Nina voli stisnut gas i da ne voli one koji voze penzionerski. Niko se nije bunio, dakle... Bruno nam je olakšao čekanje skijanja sa mudrom: "naj veći užitak je iščekivanje užitka". Saznali smo da se dolazi u Kaštela a ne u Kaštele. Bilo je tu i malo rasprave o dječjim bolestima. Pa rasprava o web kamerama na Vlašiću u privatnoj režiji

Saznali smo da i u Dubrovniku i Kaštelima ima Ugrić. Pa malo rasprave o kratkovidnosti i načinu rješavanja problema sa njom, na kraju se ispostavilo da i nije tako loša ponekad. Malo o gradnji na Kupresu i ko su  sve Mimini susjedi. Morat će i ona proigrat nogomet. Čeka se prva prilika da Ro proba na snijegu novi Suzuki SX 4 i da Mimi kupi svoj Suzuki.

Saznali smo kako u Bosni izrađuju pozivnice. Pozivnice se na bosanskom kažu Sejina pita i izgledaju ovako:

Vjerojatno ćemo u Dski Caffe-u br. 2500 saznat je li Crni, koji još uvijek pokušava završit moto sezonu nakon tri pokušaja, prestao bit zadovoljan sa starim kombijem i je li kupio novi. U istom broju će vjerojatno bit i info o Čupinoj kupovini terenske Škode, valjda neće bit punoljetna.

Sad znamo kako Nina pravi bob staze na Vlašiću (treba tražit patent) i kako voli trošit lovu koja nije njena. Očekujemo susret Čupe i Nine, obećala mu je dat po guzi po skijaški - skijom. Saznali smo od Tihe da ima i smješnijih stvari od Čupinih viceva. Saznali smo da se skijaši ne obaziru na recesiju i da je Bosna ponovno "in". I završilo je sa željom da nas gic-gic gripa zaobiđe ili bar pokosi izvan sezone.

Nastavak u sljedećem broju, uskoro...

Mi izabrali za vas

Audi protiv svih (gospodar prstenova by Bruno)

BHDZ humor

Zaustavio Benjo vozača, i pita ga: 
- Jeste li pili šta jutros? 
- Jesam jutros jedan capuccino-odgovori vozač. 
A Benjo će sumnjicavo: 
- da nisu bila slucajno 2-3 kolega?!

Kakva je sličnost između muškarca i hrastovog parketa?
Ako ga dobro složiš možeš ga gazit i 40 godina.  
 
Što se desi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? 
Jebe ti se, a neda ti se.
 
Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac: 
'Sjed' bolan, da ti nešto objasnim.' 
 
Kako počinje recept za cigansku tortu? 
... Ukradeš tri jaja...

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji