Red Purple Black

STOŽER: Još pumpne stanice

IspisE-mail

PLANIRANI RADOVI U BLAGOM ZAOSTATKU
Zbog nekoliko snježnih dana u prvoj polovici listopada, radovi u skijaškom centru Stožer-Vrana kraj Kupresa, morali su biti zaustavljeni, ali već s otapanjem snijega sve je nastavljeno, a u ovom trenutku vode se pregovori oko isporuke pumpnih stanica kojima bi se vodom opskrbljivali topovi za umjetno zasnježenje.

Radovi na budućem hotelu sa preko 40 apartmana i nekoliko soba, posljednjih su dana pojačani pa se odgovorni nadaju da bi ovaj objekt mogao biti gotov do kraja godine, kako je i planirano. Tri topa za umjetno zasnježenje prvog dijela staze su nabavljeni, svi zemljani i instalacijski radovi za njihovo funkcioniranje su gotovi, kao i bazen za potrebnu vodu. Ako u dogovorima sve protekne bez dodatnih komplikacija ne bi trebalo biti problema niti za skorašnju isporuku pumpnih stanica.

Dovršen je i novi baby lift u podnožju, tako da će u budućnosti onim najmlađima, kao i svim skijašima početnicima biti na raspolaganju dva baby lifta, staze su uređene, a posađena je i prirodna zaštitna ograda te postavljena mreža zbog dodatne sigurnosti na skijalištu.

Ako investitore posluži vrijeme te se uspiju zatvoriti sve financijske konstrukcije, Stožer bi ove sezone trebao biti zanimljivo odredište za sve ljubitelje zimskih sportova jer na četiri kilometra staza svoje će mjesto moći naći početnici, rekreativci, iskusni skijaši kao i oni željni izazova, a posebno boarderi koji se na dijelu ovog skijališta osjećaju kao kod kuće. 

Stožer – Vrana (listopad):

Novi kružni tok kod crkve:

Kupres:

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji