Red Purple Black

DalSKI caffee (2)

IspisE-mail

DOBAR PROMET - SLAB PROFIT
Već prvi tjedan u ovom našem kafiću bilo je živo, a kako smo i obećali naši su konobari zabilježili neke zanimljivosti. Na sreću knjiga žalbe ostala je prazna, a prazna je ostala i kasa iako je promet bio na zavidnom nivou što samo govori da ga je najčešće posjećivala ista ekipa koja najradije pije na račun kuće.

Ćakule iz ćoška našeg skijališta

Naš kafić sve više liči na restoran, a na onom što se sve jelo zavide nam i najveći gurmani: salama od divljeg vepra, ovčji tvrdi sir, pa meki, špek, pečenice, kiseli kupus, fažol, red bureka, red kozica, brudet, škampi na buzaru, suhe smokve, šipci. Zalijevalo se whiskeyem, vinom...

Kad čovjek vidi kako se jede u našem kafiću pomisli: „Pogledaj kako iskusno mrdaju vilicama, vidi se da jedu svaki dan“

No nisu svi zajedno mogli pojesti kao Tiha prilikom ekskurzije u Travnik: Nisam jela Sejinu pitu ali jesam Lidinu i to dvi vrste, a treću jela što je spremila Namikova Aida.

Mimi nam je objasnila kako se pravi pita uz katastrofalnu početničku pogrešku - zaboravila luk. Pita je zdrava, vidjeli smo da je u Bosni i muški prave, valjda zato Bosanke i izgledaju ovako:

Saznali smo od Čupe i definiciju kesanja: kad bi snaše sa sela siđi da prodaju sir u čaršiji, lovu drže u kesama pa u bujna njedra. Gdje sve drže lovu? Nadam se da je bila "oprana". Pitanje je jesu li one "ravnije" prodavale sir uopće?

Da zaključimo Tihinu ekskurziju: Nina je "popušila" cigarete; više sreće drugi put. 

Imali smo i nekoliko posebnih gostiju, a među njima "Poljaka" Mracina kojem su Droja i Čupo pokazali toplu i veliku bosansku dušu. Doduše umalo je stradala gđa Mracin. 

Saznali smo da su rijetka mjesta u Travniku gdje Čupo, koji je u međuvremenu naučio što znači PrtSc na tipkovnici, nije živio i od Radoznale,Travničanke koja je imala windowse davno, davno, što se sve nudi za 1.300 kuna u Francuskoj. Bruno je savjetovao Ninu za kupnju skija - ima budućnost kao trgovac, nema zadrške, uvjerio bi Eskime da im treba frižider. Kad smo kod Eskima evo što Bodo kaže o njima i Krajišnicima: A za nas Krajišnike se zna da dajemo sve od sebe, da smo „skroz tuđi“, samo su Eskimi podatniji… Mene zanima je li to isto vrijedi i za Krajiškinje?

Mimi je objašnjavala da je bračka škrtost laž (kako da ne), no dobila je prijedlog za štednju koji Bračani ne odbijaju: kupnju auta kojeg može koristiti i na Kupresu i na Braču kao i na cijelom putu između njih.

Ro nas je izvijestio kako je tabla u Tihoj dolini nastala prema zapadnim tehnologijama, a da ne budemo, u intimi kafića, zakinuti za stanje na skijalištu pobrinuo se Benjo.

Rijetki računi su se u kafiću plaćali na sve načine, a najmanje nas je iznenadio onaj Drojin „virtualni“, koji je u nizu svakojakih bisera naših gostiju jednom izjavio: …uživo je puno veći

I za kraj, što nam sve naš tajni doušnik Bodo napriča o Vlašiću, ako bude i pola od toga, selimo se u Bosnu.

Mi izabrali za vas

Olimpijske igre (by Bruno) 

BHDZ humor

Sagradio pop crkvu, a njegov prvi susjed hodža džamiju. 
Pop podigne zvonik, hodža podigne minaret. Pop kupi BMW-a, hodža kupi BMW-a. 
Jednog dana uzme pop vode i krene oprat auto. 
Dok je prao auto vidi hodžu kako nosi motorku i pili auspuh na svojem BMW-u. 
- Šta radiš pobogu? - upita ga pop. 
- Ako možeš ti svog krstit, mogu i ja svog obrezati!
 

Dođe čovjek kod ginekologa i kaže - Doktore žena mi je trudna. 
- Pa to je odlično. 
- Znam, ali kakav će biti moj seksualni život ovih 9 mjeseci?

- Pa prva 3 mjeseca kao i do sada možete da se krešete,druga tri mjeseca samo pseća poza, a zadnja tri mjeseca, vučja poza. 
- Pa doktore hvala vam, samo mi nije jasno kakva je to vučja poza. 
- Pa to ti je ono: SJEDIS PORED RUPE I ZAVIJAS.*

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji