Red Purple Black

Splitski skijaši cijelu godinu radno

IspisE-mail

OTVORENA SLUŽBENA SEZONA SK SPLIT
I dok su mnogi početkom travnja spremili svoju skijašku opremu, članovi skijaškog kluba Split, kako oni iz natjecateljskog pogona, tako i poneki rekreativci, družili su se sa snijegom cijelo ovo vrijeme pa je službeno otvaranje sezone ovog kluba, koje je upriličeno prošlog petka u kinodvorani i Bijelom salonu na Poljudu, uglavnom bila prilika za rezimiranje učinjenog i iznošenje planova kojih ovaj klub ima napretek.

Cijelo ljeto klub je organizirao odlaske na Molltaler glečer gdje im je već standardna ljetna baza, a tamo će odlaziti sve dok u bližim krajevima i na skijalištima s kojima imaju dugogodišnju suradnju, ne bude snijega. Zavisno od vremenskih prilika u skijaškom klubu Split i ove će godine redovno i to uglavnom vikendom, pohoditi mariborsko Pohorje, čije su predstavnike ugostili početkom listopada u Splitu gdje su bili organizirani Dani Pohorja. Svakog utorka i srijede odlazit će na Čajušu gdje će se organizirati brojna događanja, a hrvatski tjedan od 2. do 9. siječnja boravit će u Maria Allmu u Austriji.

Osim rada s natjecateljima, kojih će ove sezone biti u značajnom broju, i ove će godine raditi s rekreativcima te organizirati škole skijanja, a u svemu će ih pratiti nekoliko turističkih agencija koji su im poslovni partneri.


Iz arhive

Ni ove godine Splićani neće organizirati sajam rabljene opreme, jer se pokazalo da se na sajmu nudi uglavnom oprema kojoj je mjesto prije u muzejima nego na skijaškim stazama, ali i zbog toga što se kupnja i prodaja rabljene opreme posljednjih godina uglavnom vrši preko weba.

Početkom studenog započeo je s radom i ski servis ovog kluba koji radi svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 15 do 20 sati, a na adrese svih zainteresiranih upućen je savjet da se s kontrolom i uređivanjem skija i druge opreme krene već sada, kako nas prvi skijaški dani u okruženju ne bi dočekali nespremne.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji