Red Purple Black

Na Čajuši se čekaju temperature u minusu

IspisE-mail

SVE JE SPREMNO ZA SKIJAŠE
Prema riječima vlasnika ski centra Adria ski hotela na kupreškoj Čajuši, Zvonka Bagarića, na ovom je skijalištu sve spremno za prihvat većeg broja skijaša, a kojeg će dana biti službeno otvaranje skijaške sezone ovisi samo o vremenskim prilikama, posebno temperaturama zraka.

 

Na skijalištu Adria ski hotela obavljen je redovni remont vertikalnog transporta, a postiglo se i poboljšavanje kapaciteta na dvosjedu i četverosjedu  pa bi, prema najavama, trebao iznositi i do 7 tisuća skijaša na sat, čime bi se smanjile nepopularne gužve.

Manje gužvi trebalo bi biti i u donjem dijelu staze jer se na jednom mjestu, ispod dvosjeda, djelomično prosjekla šuma i proširila staza koja vodi direktno do hotela.

Sve ostale staze su očišćene i uređene kako bi skijanje po njima bilo što sigurnije.

Bagarić također tvrdi da će ove zime na Kupresu biti sigurnih sto dana skijanja, a to garantira 12 mobilnih topova za umjetno zasnježenje  i 45 hidranata postavljenih duž glavnih staza.

Za nadolazeću sezonu već su formirane cijene hotelskih i ugostiteljskih usluga te skijaške karte, a za cjelodnevnu skijašku kartu odrasli će trebati izdvojiti 30 KM ili 120 kuna, dok će ona za djecu do 14 godina koštati 23 KM, odnosno 92 kune.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji