Red Purple Black

Dalski caffee (4)

IspisE-mail

PONOVNO NA OKUPU
Ovoga tjedna malo smo razgovarali i prisjećali se kako je bilo u studenom prošle godine i nakon svega došli do zaključka da se klima definitivno mijenja, a rezultat je sve lošiji i lošiji po nas skijaše i pristaše ostalih zimskih sportova.

Ćakule iz ćoška

Lijepo i toplo vrijeme je iskoristio Bodo za sunčanje na Vlašiću, Benjamin da nam pokaže fotke suncem okupanog Vlašića, a Bruno za izlet u Dubrovnik po cigare. Hm, neobičan razlog za posjetit Raguzu. Tko zna možda turisti sa cruisera zapravo dolaze po pljugu, a ne vidjet Dubrovnik. No samo Čupo zna gdje je najbolje, na Treskavici, Vranici, Jahorini. Saznali smo da i nije bezopasno planinarit po planinama, na nekima divlje svinje napadaju ljude, a na nekima se ne smije zbog mina učiniti pogrešan korak. No ono što se može vidjeti ipak, uz oprez naravno, vrijedi truda. 

Malo je bilo i nedoumica oko toga je li naša birtija starija od Facebook-a. Ljudi, izmislili smo Facebook. Ne znaju oni jadnici koliko mi imamo vitalne mladosti. Mladost se posebno očituje, kako smo vidjeli na fotkama, za stolovima gdje ima hrane a ističe se Jasko sa: „Bosna Brisel bez 5 min pauze i tako nazad, ni minute bez kafe“. Zanimljivo je vidjet i Tihu sa sunčanim naočalama za svaku priliku. Valjda se kroz njih bolje vidi i u mraku. Među našim vitalnima ima i onih koji se još uvijek sjećaju pjevanja: "Druže Tito, ne daj Trsta, ne daj grada da Slovenski narod strada". No ipak godine čine svoje, čovjek postane sve zahtjevniji, pa vjerujem da su Mimini zahtjevi u vezi kupnje auta i bili uzrok zašto se  postavljalo pitanje: „ekipa s čime ste suca pogodili u glavu?“ Vjerojatno je netko s ovog foruma tko pokušava za Mimi pronaći auto bio na rubu živaca, a pogreške suca, na utakmici BiH – Portugal, su mu naprosto prelile čašu. 

Da nas recesija ne trese vidjelo se iz tekstova, ne samo da se kupuju auti nego i prave vikendice. Bilo je i puno rasprave sa zanimljivim prilozima Roa i Bruna o arhitekturi vikendica, vidjelo se i puno pozitivnih, a i negativnih primjera gradnje istih. Čitalo se koji problemi stoje na putu sna većine na ovom forumu, sna o drvenoj ili barem polu drvenoj kućici negdje u planini.

Popila se koja ljuta jer su se Borat i Droja ponovili s vozilima prikladnijim za bosanske vrleti. E, kad smo kod Borata, ukazao se, napokon. Prolazio je i provjeru autentičnosti. Dobro je proš'o da ga nisu zagrizli i poderali da vide je li pravi. Radoznala se boji napada, a Snimatelj i Niz 2 pisanja. Ninu uhvatila gripa, baš se pitamo koja. Pojavila se i Obožavateljica Vlašića, čini se da je Slovenka jer je napisala Vlašič.

Dobili smo anonimno novosti s Vlašića, ovaj put sa baby lifta:

„Jedna pozitivna stvar na Vlasicu. Vlasnik hotela Sunce i bebi ski liftova ima 20 dana remontovao liftove, navukao ogromne kolicine zemlje u donji dio staze, jos uvijek se radi na zbijanju i razastiranju te zemlje, staza pokosena i ociscena ispeglana do savrsenstva, imam dojam da se sa 5cm snjega sada moze skijati.“ 

BHZD humor

Kako se na kineskom kaže penzioner?

- Pim-pek pao


Slovenska nogometna reprezentacija je jučer pobjedila Rusiju. Ruski predsjednik Medvedjev je vidno razočaran otišao kući. Danas ujutro je slovenski predsednik Turk primio telegram!

"Čestitam vam na pobjedi i odličnoj igri. STOP.

Stvarno ste dali sve od sebe i bili bolji. STOP.

Plin. STOP.

Nafta. STOP."


Otišao Suljo u Zagreb na rad. Nakon 3 mjeseca, odluči se javiti jaranu u Bosni. 

Suljo: "Bog, Fato. Daj mi Muju!"

Fata: "Mujo bolan ustani! Traži te dragi Allah!!!!


Koja je razlika između nogometaša i fudbalera?

Nogometaši u 20 godina propuste jedno veliko natjecanje, a fudbaleri odu na jedno


Došao policajac na novi posao čuvara u zatvoru.

Upravitelj mu daje upute o neposlušnim zatvorenicima,  a policajac će: ‘Ma nema problema,

šefe, tko neće slušati, leti van!’   
 

… da je nema trebalo bi je izmislit

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji