Red Purple Black

Splitski boarderi spremaju se za Francusku

IspisE-mail

ODREDIŠTE TIGNES
I ove skijaške sezone snowboard klub Freerider iz Splita organizira zajednički odlazak u Francusku za sve članove kluba, njihove prijatelje te sve zaljubljenike u skijanje i boardanje koji se žele okušati po odličnim i zanimljivim stazama francuskih Alpa.

Destinacija u koju će od 9. do 16. siječnja 2010. Freerider povesti sve zainteresirane je Tignes – Val Claret, gdje su bili već nekoliko puta, a zadnji put prije četiri godine. Ova svojevrsna skijaška meka, zajedno s Val d'Iserom čini skijalište Espace Killy, za koje mnogi kažu da je jedno od najljepših skijališta na svijetu, gdje skijaši i boarderi mogu uživati na 300 km skijaških staza i stotinjak ski liftova kao i u dva odlična  ski & snowboard parka .

Smještaj skijaša i boardera koji krenu na ovaj put bit će u apartmanima koji se nalaze na samim stazama, a kako bi svi gosti bili zadovoljni, u ovom skijalištu postoji veći broj restorana i barova, noćnih klubova, prodavaonica različitog asortimana, ali i značajna dodatna sportsko-rekreativna ponuda.

Snowboard klub Freerider svima koji se odluče otputovati s njima, garantiraju puno snijega i snježnih radosti te odličnu zabavu, a sve dodatne informacije možete dobiti na www.freerider.hr

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji