Red Purple Black

Dalski caffee (6)

IspisE-mail

NI SNIJEG NAS NIJE IZVUKAO IZ KAFIĆA
Ovaj smo tjedan u kafiću započeli s ekskluzivnom viješću sa Vlašića od našeg Bode: „Zora (iz prodavnice) postala baka. Snaha joj rodila unuka.“ Čini se da ekipi više odgovara muško osoblje, pojavila se konobarica i odmah dobila po prstima od Bode i Čupe.

Ćakule iz ćoška kafića

Zahvaljujući ženskom osoblju kafić se pretvorio u zanimljivu slastičarnu, mandulati, rahat lokumi su samo dio slatkiša koji se spominjao od reprezentacije sastavljene od uglednih imena u svijetu slastica: Nine, Mimi, Tihe…

Konačno smo postali pravi elitni kafić, imamo sponzoruše. Našoj najpoznatijoj sponzorirat će se put preko vode u SAD, osim ako je do tada Crni ne zamijeni za noviji model.

Neki se spremaju za SAD, neki za Kanadu, neki za Francusku, a naš Snimatelj za Sarajevo. Ne znamo je li i on putuje u formaciji 2+1+2 poput Radoznale. 

Unatoč defetizmu pojedinih forumaša, Benjamin, Bruno, Jasko, Ante i Miro su nam slali fotke prvih snjegova. U međuvremenu Ro je održavao malu školu pripreme staza, a u elementu je nastavio bit i poslije: „Kada si mlad onda je vanjština bitna...a u nekim godinama sadržaj...a ja sam sada u sadržajnim godinama.“ Već smo nekoliko puta čitali kako ima smisla za biznis no na ponudu skija nabavljenih na „medvedev“ način rijetko tko bi ostao ravnodušan. Ekskluzivni je dobavljač i sitnica koje bi svatko od nas trebao imati uz sebe, nikad ne znate gdje prilika za „akciju“ čeka. Treba biti spreman. Malo mu moramo promijenit stavove o Kupresu i vrata Bosne su mu otvorena širom za sve proizvode. 

Intelektualnost forumaša se nastavila i poslije raspravom o Ivi Andriću i nobelovcima. Da imamo kvalitetnih ljudi moglo se vidjeti i na dalekovidnici, solidno popunjen kadar sa uzdignutim prstom upozorava sve koji se ne drže pravila foruma na to što ih čeka. Da ne bude bez dalskog jezika, pobrinuo se i Droja pa imamo i novi naziv za svinjsku gripu: krmeći safatluk.

No sve je završilo na najljepši mogući način, s puno fotografija skijališta pod snijegom uokolo i prvim najavama skijanja te naravno s rakijom. Malo imamo problema s procjenama visine snijega pa molimo da od sada šaljete supruge na mjerenje visine, žene su puno realnije u procjeni centimetara.
 

BHZD humor

Fata i Mujo bili su na odmoru u Teksasu. Mujo je oduvijek želio autentične teksaške špic-čizme.

I tako, vidjevši ih na rasprodaji, kupi on par, obuje ih i vrati se u hotel, uđe u sobu i reče:

- Primjećuješ li štogod drugačije u vezi sa mnom?

Fata ga pogleda i reče: - Ne.

- Dobro pogledaj.

Fata pogleda još jednom i reče:

- Ne, ništa.

Frustriran , Mujo odjuri u kupaonu, skine se i vrati u sobu potpuno gol, ali s čizmama na nogama.

I opet upita Fatu, sad već vrlo glasno:

- Primjećuješ li SAD štogod drugačije?

Fata digne pogled i reče:

- Mujo, što je drugačije? Visi danas, visio je jučer, a i sutra će opet visiti.

Bijesan, Mujo zaurla:

- A ZNAŠ LI ZAŠTO VISI, FATO?!"

- Ne - odgovara ona.

- VISI ZATO JER GLEDA MOJE NOVE ČIZME!!!!!!!

Fata zamišljeno pogleda i reče:

- Trebao si kupiti šešir, Mujo, trebao si kupiti šešir...


Mujo će Fati:

- "Ako kažem da ću sa zadovoljstvom da ti oduzmem nevinost ti bi rekla da sam prostak!"

- "Ne, rekla bih da si čarobnjak!"


Utrčava Mujo u kuću i s vrata viče:

- Fatoooo... šta bi radila kad bih dobio na lotu?

- Uzela bih ti pola i ostavila te!

Mujo izvadi 20 eura, dade Fati 10 i kaže:

- Razguli!  

Da je nema trebalo bi je izmisliti…

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji