Red Purple Black

Dalski caffe (7)

IspisE-mail

NEKI ODLAZE, DRUGI DOLAZE
Ovoga tjedna u birtiji –kafiću se pojavila i oglasna ploča: dočeci, smještaj, oprema; kupujem, prodajem, oduzimam i dodajem. Reklamirali su se Krvavec, Vlašić, Busovačke staje, Kupres, Stožer, Blidinje… a shvatili smo i da nema labavo kod Snimatelja, odmah traži popuste.

Ćakule iz ćoška kafića

Saznali smo o ljekarničkim sposobnostima Tihog, ops, Crnog, a Niz2 je i svjedok istih. Nastavilo se raspravom čiji je najveći (broj posjeta na stranicama) i kako su isti poprilično nepouzdani te lako hakirljivi (ovo je na dalskom ne brinite se što niste čuli do sad). Goldtajmer nam je s nekoliko pjesama, što bi Irfan rekao, razgalio dušu s ovom pjesmom posvećenoj pretpostavite kome:

Uz pjesmu obavezno ide i rakija koju Mimi i Bodo („bolje da me ubije litra nego da me strefi kap“) laganini troše u različite svrhe, a vjerojatno i Corrida, teško da u normalnom stanju čovjek želi biti kit. No svakako vas molimo da nakon konzumiranja ne skijate ili vozite, što vam se sve može dogoditi vidjeli smo na linku koji nam je Opal predao http://www.ski-injury.com/. Oprezan dečko koji je nekad bio obožavatelj Jahorine, a sad je Kuprešak. Što taj DS čini od ljudi?!

Benjo se pojavio sa ekskluzivnom viješću da su nabavljeni topovi na Vlašiću, a Bruno i Nina su se ponudili da donose vodu za topove u kantama.  Poslije smo saznali da još neće proradit, no neka ih gore. I nakon toga zavali snijeg i počeše najave otvaranja, prevelika količina snijega je nažalost odgodila skijanje mnogima, a neki poput Ro-a su okusili da ničega previše nije dobro pa ni snijega. Zatrpani smo bili slikama i izvješćima o snježnim nevoljama uokolo pa i u Nininom Šibeniku i Mostaru Radoznale, cijela Europa je bila zametena snijegom no budući da je naš Kupres središte Europe upravo tu je bio najveći problem.

No u inat najavljenoj južini, otvorena su valjda sva skijališta u Bosni, nijedno veće u Hrvatskoj i nijedno u Hercegovini, ali prema Ivanovim riječima: „ako južina ne odnese snijeg sljedeći vikend se skija na Blidinju“.

Dobili smo i prve fotke i izvješća sa skijanja od Ivana, Jaska, Bojana, Morlaka, Crazy bordera i „Stožernika“, ne znam kako ga drukčije nazvati, ali fotke Stožera su mu odlične, bilo je i Čupinih fotki sa Lopate, novog skijališta kraj Kreševa u Bosni, ali zbog lošeg vremena  i nisu baš uspjele.

Što sve može skijašu smetati na stazi osim hupsera pokazao je Jasko: kamioni, automobili, bageri preko staze na Babanovcu će izgleda ove zime bit normalna pojava.

I za kraj objašnjenje „novom kolaču“  Gorann-u kakav je ovo bircuz: otvorenog je tipa, i baza je, jer je „nit forum nit chat“ i u njemu se doista živi paralelni drugi život, virtualni, u kojem su pravila da: "treba se drzati teme " a ona je „obavezno ŠUPLJA priča“. Pa gosti navalite, nemojte se ustručavati ima čaja, kave, rakije, a ponekad će i konobar naložit vatru.
 

Primjedbe:

Pošto sam nekoliko dana proteklog tjedna morala raditi obadvije smjene u kafiću, jer je moj kolega netragom nestao, a kad se pojavio nije bio oran za razgovore, ovim ga putem obavještavam da me nikad više ne ostavlja samu, jer su nam kafić, nezadovoljni mojim radom, napustili neki gosti.  Konobarica
 

BHZD humor

Pita Mujo Fatu:

-hoćeš li jedan nezaboravan vikend?

-hoću Mujo , jaštaću.

-Dobro, vidimo se u ponedjeljak !


Idu Mujo i Fata šumom, pa pita Fata:

- Mujo, hoćeš li me ti ovdje silovati?

- Ma neću, gdje bi' ja...

Poslije nekog vremena:

- Mujo, ma izgleda da ćeš me ti silovati...

- Neću Fato, taman posla, pa žena si mog jarana Sulje...

Poslije još malo vremena:

- Ma Mujo, ja se sve bojim da ćeš  me silovat'

- Ma neću Fato , pa ti si sestra mog jarana Hase...

I tako nekoliko puta, pa na kraju kaže Fata:

- Ajd' ti Mujo mene siluj, pa da se više ne bojim!

Da je nema trebalo bi je izmislit

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji