Red Purple Black

Otvorenje sezone na Busovačkim stajama i Pridolcima

IspisE-mail

SLUŽBENE CEREMONIJE NA PODRUČJU BUSOVAČE
U petak je službeno otvorena sezona na Busovačkim stajama, a u subotu na Pridolcima. Loše vrijeme omelo je mnoge goste da dođu na svečanosti otvaranja, ali oni koji su bili nisu požalili. Sve je i zabilježeno kamerom BHRT-a.

Na oba busovačka skijališta bilo je prilikom otvaranja oko stotinjak skijaša. Na Busovačkim stajama dijelio se besplatan ručak, a i ski karta bila je gratis, no radni dan i promjenljivo vrijeme ipak su malo pokvarili cjelokupni dojam, no snimljene fotografije pokazuju da se isplati biti na planini kada priroda izvodi igrokaz s njom.

Pridolci su drugo skijalište u Busovači i imaju sidro dužine 1.200 m i baby lift dužine 200 m. Uoči ove sezone, ovdje se drastično povećala ponuda smještaja, a tamo vas očekuju i tri ugostiteljska objekta. Domaćini se ponose ski školom koju vode iskusni instruktori, svi odreda profesori tjelesnog odgoja. Inače oba skijališta su cijenama karata, ski škola, najma opreme te smještaja i ugostiteljske ponude prilagođena BH uvjetima pa ne čudi veliki posjet, pogotovo djece, iz gradova koji su i malo dalje od Busovače.

Unatoč lošem vremenu domaćini su se potrudili pa su osim čašćenja gostiju besplatnim ski kartama i srnećim lovačkim gulašom priredili i prigodan bogati kulturno- zabavni program za sve ukuse.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji