Red Purple Black

Dalski caffe (8)

IspisE-mail

VRIJEME I PROGNOSTIČARI
Kako se snijeg počeo topiti pod kišnim kapima, u kafiću je sve više ljudi koji čekaju da prestane dosadno jugo i da nam ponovno jedna od hladnijih ciklona donese pokoji oblak pun snijega, a gdje je puno ljudi, puno je i ćudi…

Ćakule iz ćoška kafića

Kako se bori protiv krize ne birajući poslove pokazala nam je Nina spretnom izmjenom akumulatora dok su za to vrijeme mnogi iskoristili dan-dva koliko se moglo skijati. Da je bilo dobro rekao nam je Bodo - dan na Vlašiću: „Iznad mojih očekivanja. Isprobao sve staze.“ Nastavilo se akcijskim filmom čiji nam je trailer Čupo poslao: Spašavanje vojnika Rayana, prevedeno na dalski je: Spašavanje domara Ramiza. I tad nam je navalio Jugo koji je Snimatelj spremno dočekao sa:  "valja dan jugovine kao kamion drva". Ipak treba šume čuvati…“ Na sve strane se otapao snijeg, a krivac za „u bl sad ima i 18C....potop“ , po Opalu je: „onaj čiča sa tv nove, stihoklepac“. Utješio nas je Gorann sa: „Ma ako nestane snijega neće nestati mora“. Inače nam je taj Gorann ažuran lik, čekao je 30-ak godina da profunkcionira internet pa da nas „Dalmacijoskiljupce“ može izvijestiti da nije bilo gužve na Kupresu. Jugo je dobro vrijeme za raspravu o opremi, a tu Bruno kolo vodi, informacija, pogotovo o pancericama, nikad dovoljno. 

I konačno Božić, čestitalo se na veliko, Corrida je upozoravao na opasnosti koje vrebaju u vrijeme blagdana, opisivale su se pripreme jela za Badnjak i Božić, pripremale su se bakalarice i oslići koji kod StipeKC solidno glume bakalara, raspravljalo se i o darovima za pod bor i  gotovo jednoglasno je najbolji dar ono na što se „Bračani istroše kad dođu u Split“. Zele i Mimi su častili makovačom i orahnjačom. Potonja je pomogla Tihoj da progleda, vjerojatno joj je skinula sunčane cvike predvečer, ali treba trud pohvalit. 

U kafiću smo saznali da će Blidinje možda radit, a da je „Bjelolasica-gotova“. O novim znakovima na Vlašiću izvjestio nas je Jasko. No kako se Vlašićani drže znakova i zakona, barem kad Benjamina nema u blizini, pokazao nam je legalist Ro nekoliko puta „kršeći pravila o predizbornoj šutnji“. Ujedno nam je otkrio i svoju sinoptičarsku stranu sa: „03.01.2010. biti ce na Vlašicu snijega i viška“.

Čuli smo od Tihe koji sve razlozi vas mogu omesti u odlasku na zimovanje: „neki jer su otkrili da su trudni, a neki jer je firma u gabuli i treći jer kreću na novi posao baš taj tjedan.“.

Uskoro je doček Nove godine, u našem kafiću je doček besplatan, bit će dobre glazbe i plesa, nastupa Goldtimer (dokazao se), stolova slobodnih koliko hoćete, zimski ugođaj je kao i uvijek tu, virtualne hrane ima na tone, a domaće pive na hektolitre pa dobro došli. 


BHZD humor

Žena, nekih 55 godina stara (mlada) promatra se u ogledalu...
i komentariše: -Briga me, bolje nije ni zaslužio


Zaustavi policajac BMW i odmah saopći vozaču:
- Prebrzo ste vozili, morate platiti kaznu.
Vozač odgovori:
- Sačekajte malo da pozovem mobilnim vašeg šefa, pa će on riješiti problem oko kazne.
Pošto vozač na telefonu dobi saopćenje da je traženi šef nedostupan, policajac mu saopći:
- Gospodine, iskoristili ste pomoć  prijatelja, publike nema, ostalo vam je samo pola-pola.

Što je najveći prirodni fenomen????
Žensko oko
- sa deset metara vidi plavu dlaku na svijetlom sakou , a sa pola metra ne vidi okvir garažnih vrata !!!

Mujo i Haso ulovili medvjeda i dok su ga vukli ugleda to UNPROF-orac, pa upita:
-"Grizli?"
Kad će Mujo:
-"Šta grizli!? Davili ba više od po sahata!"

Pita žena Slavka Vukšića koliko je osvojio glasova.
On kaže 2.
Ona će na to: Znala sam da imaš  ljubavnicu.

Osvojio Mujo 500 milja eura na lutriji i sav sretan dolazi kući da se Fati pohvali. Fata se od šoka uhvati za srce i padne mrtva.
A Mujo će: ½Kad ti krene, onda ti stvarno krene!½

Ide žena u Francusku. Vlak kreće, buka kotača. Muž joj viče:
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Piši mi!!
- Kaj si rekel!!
- Ma heb... se!
- Budem budem!!
Da je nema trebalo bi je izmislit

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji