Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Izvučeni dobitnici, idemo dalje…

IspisE-mail

DANIJELA VLADIĆ, DUJE BEZINA, NIKOLA JELIĆ, LUKA GALIĆ I ANTE LIGUTIĆ DOBILI NAGRADE
Mnogobrojni pristigli mailovi ubačeni su u bubanj te izvučeni sretni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan! Ovotjedne nagrade su 2 x izlet na Kupres, 2 x Ski pass na Čajuši i Fanatic kapa.

Dobitnici ovog tjedna su:

1. DANIJELA VLADIĆ iz Slatine i DUJE BEZINA iz Splita su dobitnici jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Polazak subotom i nedjeljom u 07:00 iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

2. NIKOLA JELIĆ iz Širokog Brijega i LUKA GALIĆ iz Splita su osvojili dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIA SKI, Čajuša, Kupres. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.

3. ANTE LIGUTIĆ iz Splita je osvojio mušku Fanatic kapu iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.


Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj.
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas KONDOR LINE, OZONSPORT iz Zagreba, HOTEL ADRIASKI, STOŽER VRANA I WAVE SHOP. Prijavite se…


     

    

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji