Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Ovotjedni dobitnici su...

IspisE-mail

NIKOLA JELIĆ, LUKA GALIĆ, MIRKO ANIČIĆ, STANKA DIVIZIĆ, NIKOLINA ANTUNOVIĆ OSVOJILI SU NAGRADE
Sretni dobitnici su izvučeni, a svima ostalima više sreće slijedeći tjedan! Ovotjedne nagrade su 2 x izlet na Kupres, 2 x Ski pass na Čajuši i Fanatic kapa.

Dobitnici ovog tjedna su:

1. ALEN ALAGIĆ iz Splita  i AFRODITA  ADEMI  iz Splita su dobitnici jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Polazak subotom i nedjeljom u 07:00 iz Splita. Za detaljne  informacije oko preuzimanja nagrada obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701. 

2. MIRKO ANIČIĆ  iz Splita i STANKA DIVIZIĆ iz Grude, Konavle su osvojili dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIA SKI, Čajuša, Kupres. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.

3. NIKOLINA FILIPOVIĆ  iz Splita je osvojila  žensku  Fanatic kapu iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.

Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. 
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu. 
 
I narednog tjedna nagrađuju vas KONDOR LINE, OZONSPORT iz Zagreba, HOTEL ADRIASKI, STOŽER VRANA I WAVE SHOP. Prijavite se…


     

    

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji