Red Purple Black

Podijelite s nama doživljaje sa skijanja

IspisE-mail

PRVI DANI GODINE NA SKIJAMA Mnogi stanovnici s ovog područja „hrvatski skijaški tjedan“ proveli su na nekom od skijališta u Europi i naravno, pri tome zabilježili neka od događanja. Isto tako veliki broj skijaša koristio je nedostatne količine snijega u okružju te tako kalili svoje skijaško umijeće. Sve ih pozivamo da nam pošalju pisane reportaže(barem par rečenica) po vlastitom izboru i zanimljive fotografije kako bi svoja iskustva podijelili s nama i u kojima bi svi čitatelji ovog portala mogli uživati.

Na početku donosimo tek nekoliko fotografija iz sve posjećenijeg skijališta Puy Saint Vincent u Francuskoj. Ove su godine tu uživali naši forumaši s svojim društvom iz Kaštela i Travnika, Bjelovarčani, a među njima Lamza i Crni s obiteljima, Splićani, od kojih nas se posebno dojmila četverogodišnja Ana, Makarani, Tomaševići iz Sinja, brojni Zagrepčani, Slovenci, Mađari i mnogi drugi.

Sve zanimljive fotografije i popratne reportaže možete nam poslati na mail redakcije Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji