Red Purple Black

Javljanja naših čitatelja

IspisE-mail

OD KUPRESA PREKO MARIA ALMA DO MERANA
Ovih dana u našu redakciju pristižu fotografije sa skijanja koje nam šalju naši čitatelji i čiji ćemo sadržaj podijeliti sa svima vama. Kako su nam pojedinci poslali tek po jednu fotografiju, ali i video uradak, ovog puta donosimo vam upravo njih.

Prvu fotografiju poslao nam je Joško i pri tome pohvalio kompletno osoblje i ekipu s Kupresa koji su, iako ima onih koji se žale, unatoč nedostatku snijega proteklog vikenda, uspjeli topovima za zasnježenje učiniti stazu solidnom za skijanje. Isto tako Joško je svoj odlazak na Kupres najavio i slijedećeg tjedna kada je, kako on kaže, ponovno okupljanje u Ognjištima.

Drugu fotografiju poslao nam je Berislav i ispod nje jednostavno napisao“Legendarni Sire i njegovi kaskaderi u Maria Almu“. Vjerojatno nećemo pogriješiti ako ustvrdimo da je riječ o mladim nadama SK Split.

Kratki video uradak sa skijanja u talijanskom Meranu poslala nam je ekipa iz Splita, koja se tamo odlično provela, a djelo je snimatelja Krešimira Dadića i Dinka Motušića dok je „skijaški model“ ovaj put bio Ivan Guć.

Sve vas i dalje pozivamo da nam se javite i šaljete fotografije i tekstove kojima će te nam pomoći da se i mi, makar na trenutak, nađemo na mnogim zanimljivim mjestima. Pišite o svim dobrim i lošim stranama vašeg odmora i tako nam savjetujte gdje otputovati, a gdje ne, te nam prenesite tekstom, slikom ili videom vaša zapažanja. Naša mail adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji