Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Ovotjedni dobitnici su...

IspisE-mail

DANKA MILAS, IVANA PERKOVIĆ,L.J., ANELA GALIĆ i MIRKO PODRUG
I ovog tjedna su izvučeni sretni dobitnici, a svima ostalima više sreće slijedeći četvrtak! Ovotjedne nagrade su 2 x izlet na Kupres, 2 x Ski pass na Čajuši i Fanatic majica.

Dobitnici ovog tjedna su:

1. DANKA MILAS iz Splita i IVANA PERKOVIĆ iz Splita su dobitnice jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Polazak subotom i nedjeljom u 07:00 iz Splita. Za detaljne informacije oko preuzimanja nagrada obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

2.L.J. iz Splita i ANELA GALIĆ iz Splita su osvojili dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIA SKI, Čajuša, Kupres. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.

3. MIRKO PODRUG iz Solina je osvojio mušku Fanatic majicu iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.

Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas KONDOR LINE, OZONSPORT iz Zagreba, HOTEL ADRIASKI, STOŽER VRANA I WAVE SHOP. Prijavite se…

     

  

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji