Red Purple Black

Za doček Nove godine rezervacije već od ljeta

IspisE-mail

Ako ste odlučili Novu godinu dočekati na nekom od velikih i poznatih skijališta u BiH, krajnje je vrijeme da rezervirate smještaj jer su mnogi hoteli i restorani već odavno popunili kapacitete i rezervacije.
Goste će u novogodišnjoj noći u većini slučajeva zabavljati glazba uživo, a za večeru domaćini su odabrali jela ispod peke te domaća jela i pića. Također, na većini skijališta u BiH ove sezone veliki hit je noćno skijanje. Najčešći gosti su Dalmatinci, prednjače Dubrovčani, Splićani i Makarani, ali veliki je broj i Bosanaca i Hercegovaca.

Hotel "Bobanovac" na Vlašiću organizira doček u restoranu i diskoteci hotela. U restoranu će goste zabavljati orkestar "Zoka", a za večeru će se služiti jela ispod peke. Za doček 2005. u diskoteci hotela "Bobanovac" organiziran je DJ program i hladna večera. Svi smještajni kapaciteti u tom hotelu su popunjeni već prije dva mjeseca, kao i rezervacije za doček u hotelskom restoranu.
Kupres - za Novu godinu traži se krevet viškaNovina za goste na Vlašiću je i skoro otvaranje bijele tržnice, na kojoj će se moći kupiti domaći autohtoni sirevi i specijaliteti. Vlašić je posljednjih godina vrlo popularan te je izrastao u veći grad, još uvijek se grade mnogi objekti i zimski turizam cvjeta.
Hotel "Adriaski" na Kupresu za goste je pripremio sedmodnevne aranžmane na bazi polupansiona, u koje je uključen i doček Nove godine. Cijena aranžmana je 550 KM po osobi. Mnogo je zanimanja za te rezervacije, a ostalo je još samo nekoliko slobodnih.
Za doček Nove godine kroz svih sedam dana u hotelskom restoranu organizirana je glazba uživo uz grupu "Bljesak" iz Slavonije, te grupu "Romeo i Dado" iz Mostara. Cijena novogodišnje večere je 100 KM po osobi, a ostalo je još nekoliko slobodnih rezervacija. Noćno skijanje na Kupresu je dosta rašireno i staze su u odnosu na prošlu godinu proširene.
U hotelu "Hajdučke vrleti" na Blidinju za novogodišnji program organizira se glazba uživo za dvije večere i svečana novogodišnja večera. Cijena dočeka je 120 KM, goste će zabavljati grupa "Ganini" iz Čitluka, a na meniju će se naći domaća jela ispod peke i domaća pića. Smještajni kapaciteti, kao i rezervacije za novogodišnju večeru u hotelu "Hajdučke vrleti", već su odavno popunjeni.
Park prirode Blidinje doček organizira u restoranu "Žičara". Na meniju će se naći domaća jela i pića, goste će zabavljati glazba uživo, a cijena je 100 KM. Sva su mjesta već rezervirana.
Hotel "Maršal" na Bjelašnici gostima nudi petodnevne aranžmane s polupansionom i dočekom prve i druge novogodišnje večeri, po cijeni od 950 KM za dvije osobe. Vlada veliko zanimanje za ove aranžmane i još je nekoliko ostalo nepopunjenih. Za sami doček Nove godine u hotelskom restoranu još uvijek ima mjesta. Goste će zabavljati sarajevski orkestar "Famosa", a na meniju će se naći domaća jela i jela ispod peke. Cijena je 100 KM po osobi.
U kamin dvorani hotela "Maršal" također je organiziran doček Nove godine, za goste je pripremljena bogata tombola, a cijena je 75 KM po osobi. I u diskoteci toga hotela organiziran je doček. Goste će, uz bogati DJ program, zabavljati animator, a održat će se i karaoke. U tijeku je prodaja karata po cijeni od 5 KM. Novitet na Bjelašnici ove godine je noćno skijanje, za kojim već vlada veliko zanimanje.
Hotel "Bistrica" na Jahorini za doček Nove godine organizira svečanu novogodišnju večeru s domaćim jelima i pićima. Jedna od zabavljačica je Ružica Čavić, pjevačica iz Beograda. Cijena novogodišnje večere je oko 100 KM. Slobodnoga mjesta još uvijek ima.

KOMENTARI

Prijatelji