Red Purple Black

Napokon dovoljno snijega na Stožeru

IspisE-mail

NESTALI PROBLEMA OD OVOG VIKENDA
Nakon nekoliko prigovora o zatvorenom skijalištu na Stožer – Vrani tijekom vikenda, obratili smo se s pitanjem o razlozima, jednom od vlasnika ovog ski centra, Zoranu Turaliji, koji nam je objasnio da se radilo o nedostatku snijega na jednom dijelu staze.

- Iako smo u četvrtak i petak nastojali osposobiti staze te ih službeno otvorili, u subotu smo ustanovili da na jednom bitnom dijelu staze nema dovoljno snijega za kvalitetno skijanje. Zbog zaštite skijaša i njihove opreme, skijalište smo zatvorili. Žao nam je što je bilo onih koji su došli i našli ugašen dvosjed, ali vjerujte mi da bi mi i više nego oni, voljeli da je sve funkcioniralo – rekao nam je Turalija.

Prema novim informacijama, krajem vikenda na Stožeru su pale dodatne količine snijega, pa ga sada ima i više nego dovoljno. Lijepo vrijeme i visina snijega od 60 cm u podnožju te oko 200 cm na vrhu, u ponedjeljak su pružili pravo zadovoljstvo rijetkim skijašima koji su posjetili Stožer. A da je stvarno bilo tako pokazuju nam i fotografije jednog od posjetitelja.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji