Red Purple Black

Još jedan vikend za skijanje

IspisE-mail

SNIJEGA IMA, ALI NE I SUNCA
Vikend pred nama pružit će, na većini skijališta kojima gravitiraju Dalmatinci, mogućnost skijanja i boardanja, jer izmjerene vrijednosti visine snijega još uvijek se bilježe oko pola metra i više, ali vremenske prilike neće biti onakve kakve bismo željeli.

Južni vjetar koji je puhao u većem dijelu centralne i zapadne Bosne, Hercegovini i Hrvatskoj te podigao temperature za poneki stupanj ipak nije uništio snježni pokrivač. Na nekim od skijališta postoji mogućnost da u jutarnjim satima subote padne i nešto kiše koja bi se krajem subote i u nedjelju trebala zamijeniti snijegom, a samim tim i padom temperature. Južni vjetar okrenut će na onaj sjevernog smjera.

Upravo će padaline i lagani vjetar kvariti skijašima pravi skijaški ugođaj u danima vikenda, ali mnogi od njih ipak zbog toga neće odustati od odlaska na skijanje.

Padaline će zasigurno stvoriti i dodatnih problema na prometnicama pa je zimska oprema obvezna na svim putovima kao i dodatna pažnja.

Za sada su rad ovog vikenda najavili Jahorina, Bjelašnica, Stožer, Čajuša, Vlašić, Blidinje,Busovačke staje, Pridolci, Brusnica, Rostovo, Bjelolasica i Sljeme dok je skijalište na Platku već ovog petka bilo zatvoreno zbog kiše i magle.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji