Red Purple Black

Blidinje proteklog vikenda

IspisE-mail

UŽIVANJE UNATOČ SLABO UREÐENIM STAZAMA
Nakon punih jedanaest mjeseci dobili smo i prvo izvješće u slici sa skijališta na Blidinju, čiji je početak rada dugo vremena bio pod upitnikom. Znajući da se je sve pokrenulo zalaganjem pojedinaca i da je održavanje skijališta zahtjevan posao, ne čude primjedbe o neuređenim stazama koje imamo priliku pročitati u komentarima, a to nam je potvrdio i naš forumaš Snimatelj. Nekoliko primjedbi čitatelja odnosilo se i na slabo održavane prometnice, a zbog toga kritiku upućujemo nadležnima.

Iz pera čitatelja

- Ovog je vikenda snijega na Blidinju bilo dovoljno, ali su se domaćini slabo potrudili urediti staze. Nakon snijega koji je padao do subote, staze su bile uređene, ali nakon snijega između subote i nedjelje nije se poduzelo ništa.

Da se u nedjeljno jutro samo prošlo ratrakom po stazi, ugođaj bi bio odličan. Problem je možda i u tome što su dva ratraka u kvaru, a cijeli posao obavlja samo jedan ratrak dovezen sa Makljena pored Prozora.

Skijaša je inače bilo sa svih strana, a pogotovo u poslijepodnevnim satima. Neki od malih skijaša mjerili su po skijama koliko su narasli od prošle godine, a potom su zajedno sa velikima uživali u skijanju, vožnji ski liftom, druženju na stazi ili šetnji.

Sve u svemu, unatoč nedostacima, dobro provedeno vrijeme u prirodi i druženju – stoji u tekstu koji smo dobili od M.M. – Crnog iz Jablanice

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji