Red Purple Black

Pozitivna gužva na Babanovcu

IspisE-mail

NA VLAŠIĆU SVE VIŠE VIKENDAŠA
Dovoljno snijega solidne kvalitete, prepun parking, snijeg i ponešto magle, gužva, šarenilo boja na bijeloj podlozi i uglavnom zadovoljni skijaši, bio bi rezime događanja ovog vikenda na skijalištu centra Babanovac na Vlašiću.

Kako su svi zaljubljenici u planinu Vlašić  mogli saznati iz redovnih izvještaja koje je objavljivao Benjamin na Babanovac.net, pravo uživanje imali su već oni koji su u petak došli na odlično pripremljene staze za noćno skijanje. U subotu su vremenske prilike bile malo manje slične skijaškim uvjetima jer je temperatura bila stupanj-dva iznad nule i u zraku je strujao južni vjetar, ali to nije omelo brojne skijaše u glavnom razlogu dolaska na ovu planinu, skijanju. Nedjelja je ipak donijela nešto hladnije vrijeme i blagi sjevernjak, ali i još veći broj posjetitelja.

Primjedbe koje su se na kraju ovog vikenda mogle čuti odnosile su se na slabo uređene staze na pojedinim mjestima, zbog čega su platile i poneke skije, veliku gužvu, maglu na koju se nije moglo utjecati, ali i na ono što je rijetkost pri dolasku na ovu planinu, u jednom trenutku neuređenu prilaznu cestu.

Fotografije s Vlašića, nastale ovog vikenda snimio je i ustupio nam Bruno.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji