Red Purple Black

Doživite Fojnicu

IspisE-mail

AKCIJSKE CIJENE
Ukoliko dvojite kako još koji dan ove zime uživati u zimskom odmoru, a pri tom niste odlučili kuda poći, pozivamo Vas da razmislite o Fojnici. Do kraja ovoga mjeseca, po akcijskim cijenama možete boraviti u luksuzno uređenoj vili "Iris" koja se nalazi u samom središtu grada.

Lijepo uređeni apartmani, sa zatvorenim terasama, kompletno uređenim kuhinjama, masažnim kadama, kablovskom TV, centralnim grijanjem, vlastitim osiguranim parkingom možete iznajmiti po cijeni dnevnog zakupa od samo 60,00 KM za apartman.

Pored apartmana na raspolaganju su isto tako luksuzno namještene  dvokrevetne sobe po cijeni od 50,00 KM dnevnog zakupa ili jednokrevetne sobe po cijeni dnevnog zakupa od 25,00 KM. Ukoliko želite koristiti usluge restorana i to možete koristiti uz doplatu za obroke.

Ove cijene se odnose na boravak duži od tri dana, za kraće boravke cijene se uvećavaju 10%.

Ukoliko želite skijati,  svakodnevno vam možemo osigurati prijevoz do skijališta udaljenog 15 km od grada ili se možete smjestiti u našim vikendicama na samom skijalištu. Cijene dnevnog zakupa vikendice za 10 osoba je od 150,00 do 200,00 KM, a apartmana za 4 osobe 70,00 KM po danu. 

Napominjemo da postoji mogućnost iznajmljivanja ski opreme, te usluge instruktora skijanja. 

U slučaju da nema dovoljno snijega za skijanje ili možda niste došli u Fojnicu zbog skijanja, vaš odmor možemo učiniti zanimljivim i sadržajnim. Korištenje banjskih usluga, kupanje u bazenu sa termalnom vodom, ali i posjeta  zanimljivih kulturno-povijesnim mjestima koja se i u zimskom periodu mogu posjetiti, vaš odmor u Fojnici učinit će nezaboravnim.
 
Sa snijegom ili bez obećavamo Vam nezaboravan zimski odmor u Fojnici.
Više informacija na stranici www.vrankamen.ba ili na naše kontakte:
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tel/faks: 030 830 001
Mobilni: 063 446 007 ili 063 063 339 292.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji