Red Purple Black

Stožer-Vrana i Dalmacijaski za 'forumaše'

IspisE-mail

BESPLATNA JEDNODNEVNA SKI KARTA
Odgovorni na skijalištu Stožer-Vrana u Kupresu, odlučili su zajedno s našom redakcijom osigurati besplatnu jednodnevnu ski kartu koja se može iskoristiti na ovom skijalištu u naredna dva vikenda.

Svi do sada logirani čitatelji Dalmacijaski portala, kao i stalni gosti koji žele 20. 21. 27. i 28. veljače posjetiti ovo skijalište za koje mnogi kažu da je izazov za skijaše i bordere, moći će u jednom od tih dana, po njihovom izboru, besplatno koristiti dvosjed koji vodi do vrha Vrana i uživati u skijanju.

Kako bi mogli iskoristiti ovaj svojevrstan poklon potrebno je da svoje ime i prezime s pripadajućim nickom pošaljete mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript . do petka. Spisak zainteresiranih nalazit će se na skijalištu gdje ćete dobiti besplatni ski pass. 

O cijeloj akciji bit ćete podrobnije obaviješteni nakon prijave. Ako vremenske prilike ne budu dozvoljavale skijanje u dva navedena vikenda, akcija će se provesti kada to vremenske prilike budu dozvoljavale. Nadamo se da ćete uživati u dobrom skijanju.

Napomena uredništva: svi koji ostvare pravo na besplatni ski pass dobit će povratni mail.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji