Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Izvučeni dobitnici su..

IspisE-mail

VLADIMIR MUŠE, GORANA FRANIĆ, IVAN HAJEK, MAJA LOVRINČEVIĆ ÐOLEK, KRISTINA BEZIĆ
Ovotjedni dobitnici su izvučeni, svima ostalima više sreće drugi put! Ovotjedne nagrade su 2 x izlet na Kupres, 2 x Ski pass na Stožeru i novčanik.

Dobitnici i nagrade:

1.VLADIMIR MUŠE iz Podstrane i GORANA FRANIĆ iz Splita  su dobitnici jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Polazak subotom i nedjeljom u 07:00 iz Splita. Za detaljne informacije oko preuzimanja nagrada obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701. 
 
2. IVAN HAJEK i MAJA LOVRINČEVIĆ ÐOLEK oboje iz Splita  su osvojili dnevni ski pass koji daruje SKI STOŽER VRANA,  Kupres. Za detalje oko preuzimanja nagrada obratiti se  gospodinu Zoranu Turaliji na broj 00387 63 331 292
 
3. KRISTINA BEZIĆ iz Splita je osvojila novčanik iz asortimana Wave Surf & Snowboard Shopa.

Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 221-201ili 098/9666-945.  

Idući četvrtak nove nagrade. Za sudjelovanje  u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.  
 
I narednog tjedna nagrađuju vas KONDOR LINE, OZONSPORT iz Zagreba, HOTEL ADRIASKI, STOŽER VRANA I WAVE SHOP


     

  

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji