Red Purple Black

Ovotjedne prijave za akciju Stožera i Dalmacijaski završene

IspisE-mail

VIŠE OD 70 ZAINTERESIRANIH
Prijave čitatelja Dalmacijaski portala za dobivanje besplatne jednodnevne ski karte na skijalištu Stožer-Vrana završene su danas u 12 sati kako bi se mogle riješiti tehničke pojedinosti.

Kako smo vas već upoznali, u danima ovog vikenda, 20. i 21. veljače  te narednog vikenda 27. i 28. veljače, svi prijavljeni moći će na Stožeru besplatno koristiti žičaru, a koji će to dan biti odredit će oni sami.

Kako je na Stožeru ove nedjelje planirana utrka državnog prvenstva u svim kategorijama te postoji mogućnost određenih gužvi, vlasnik ovog skijališta odlučio je u izbor staviti i petak 26. veljače, kako bi ostavili više mogućnosti čitateljima za odabir. Utrka će se održavati od vrha Vrana do Škrilja, a u slučaju magle od međustanice do početne stanice.

Svi koji su dobili potvrdan mail od naše redakcije trebaju samo doći na Stožer i javiti se u prostor za prodaju karata te dokazati svoj identitet nekim dokumentom.

Inače na Stožeru je u četvrtak padala kiša, ali je u petak ujutro staza još uvijek bila u dobrom stanju. Petak jutro na Stožeru je izmjerena temperatura od 2 C, bilo je poluoblačno s južnim vjetrom, a visina snijega kretala se od 40 do 100 cm.

Za besplatne karte prijavilo se više od sedamdeset čitatelja, a hoće li se prijave nastaviti slijedećeg tjedna ovisit će o tehničkim i vremenskim prilikama.

Svima koji su ostvarili pravo na kartu želimo ugodan boravak na Stožeru i dobro skijanje.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji