Red Purple Black

Dosadno jugo…

IspisE-mail

UPITNO KVALITETNO SKIJANJE ZA VIKEND
Velike količine snijega na svim skijalištima su se smanjile, a i njegova kvaliteta ponešto je slabija, što je rezultat kiše, juga i temperatura poviše nule koje su vladale na svim skijalištima u okruženju proteklih dana.

Kiša je i u petak padala na svim hrvatskim skijalištima zbog čega su uglavnom zaustavljeni liftovi. Na bosanskohercegovačkim skijalištima nije bilo kiše te su ona radila, ali ne potpunim kapacitetom. Prema informacijama, u petak ujutro bilo je dovoljno snijega i na Čajuši, Vlašiću, Stožeru, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici, Busovačkim stajama, Brusnici i Pridolcima, ali na mnogima od njih postojale su naznake novih kišnih oborina.

Treba napomenuti da se ovaj vikend na Vlašiću i u nedjelju na Stožeru održavaju skijaške utrke pa će i to, uz klimatske prilike utjecati na odluke skijaša o boravku na ovim skijalištima.

Redovno praćenje vremenske prognoze i kontakti s osobama na samom terenu, ovaj će vikend biti od važnosti kako se ne bi dogodilo da se umjesto na snijegu „skijamo“ po vodi.

Za sve koji žele u nedjelju posjetiti centar Adriaski na kupreškoj Čajuši, agencija Kondor i ove nedjelje organizira odlazak na to skijalište

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji