Red Purple Black

U nedjelju mnogo toga pod upitnikom

IspisE-mail

SNIJEG PADAO PA STAO
U subotu poslijepodne kišu koja je cijeli dan padala po skijalištima u okruženju zamijenio je gusti snijeg koji je negdje potrajao, a negdje se zaustavio nakon svega sat vremena.

Na Vlašiću snijeg je padao sve do pisanja ovog teksta, a temperatura je pala od 6 C do nule, a značajan pad temperature u svega nekoliko sati zabilježili su i na Čajuši gdje pada lagani snijeg.

Na Stožeru je gusti snijeg padao nešto više od sat vremena, ali nije uspio prekriti ono što je kiša uradila, a poneka pahulja zabijelila se i nad Blidinjem.

Prema najavama u skijaškom centru Adria-ski na Kupresu u nedjelju će sve normalno raditi jer prema riječima direktora Tomislava Bagarića snijega ima dovoljno. Isto tako najavljen je rad i skijališta na Vlašiću, dok je pod upitnikom rad Blidinja. No odgovorni su uvjereni da će i ovdje sve funkcionirati jer kiša nije otopila staze.

Najveća nepoznanica skijanje je na Stožeru jer prema informacijama koje smo dobili od Zorana Turalije oko 18 sati, na gornjem dijelu staze snijega ima dovoljno, ali je donji dio staze mjestimice s mokrim i bljuzgavim dijelovima. Ako prema prognozama snijeg nastavi padati u kasnim večernjim satima i noćas problema sa skijanjem neće biti. Točne informacije o radu ovog skijališta znat ćemo tek sutra oko 6.30 sati.

Najavljeno natjecanje odgođeno je.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji