Red Purple Black

Skijali splitski školarci: Zlatni medvjedi Editi i Ivanu

IspisE-mail

Edita Pršendić, osmašica škole “Split 3“ najbolja je skijašica među splitskim osnovcima, a Ivan Šerić, šestaš iz škole „Spinut“ najbolji je skijaš. Dokazali su to najboljim vremenom u veleslalomu koje je i ove godine za splitske osnovce pod nazivom Zlatni medvjed u četvrtak na Kupresu organizirao Savez školskih sportskih društava Grada Splita uz svesrdnu tehničku pomoć Skijaškog kluba Split.

Natjecanju se odazvalo gotovo stotinu djece iz deset splitskih osmoljetki, a pridružilo im se i deset vršnjaka iz omiške škole „Josip Pupačić“. Za koju stotinku lošije su od Edite Pršendić odskijale Dora Granić iz OŠ „Spinut“, te Karla Horvat iz OŠ „Split 3“. Za Ivanom Šerićem su Marin Siriščević iz OŠ „Spinut“ te Karlo Milišić Tolić iz „Splita 3“.

Ovi vrsni mali skijaši odličnim rezultatima pridonjeli su ukupnom plasmanu njihovih škola pa je tako u ekipnom poretku među djevojkama pobjednik OŠ „Split 3“, a uz bok su im vršnjakinje iz OŠ „Spinut“, te „Blatine-Škrape“. Dječaci iz OŠ „Spinut“ su svojoj školi s Kupresa donijeli pehar za prvo mjesto u ekipnom perotku, a za njima su OŠ „Split 3“ te „Lučac“.

Sva djeca su dobila diplome, medalje i, dakako, plišane mediće.


I vrijeme poslužilo

- Zadovoljan sam što je natjecanje proteklo bez ijednog problema i što su djeca zadovoljna napustila Kupres na kojemu se posrećio i sunčan dan. Nadam se da neće biti problema ni u petak kada stiže 200 srednjoškolaca, uglavnom iz Splita, te iz Šibenika – kazao je Mladen Milović, glavni tajnik Saveza školskih sportskih društava.


Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji