Red Purple Black

Još snijega

IspisE-mail

OŽUJAK ZA SKIJANJE
Još jednom se pokazalo da je ožujak mjesec koji treba iskoristiti za zimske radosti jer je na svim skijalištima ovog petka ujutro padao snijeg, žičare i vučnice su radile, a nadležni su pripremali staze za nadolazeći vikend.

Prema sadašnjim količinama snijega i najavama, u subotu i nedjelju radit će sva skijališta u BIH i Hrvatskoj pa skijašima ostaje samo da, u skladu s mogućnostima, izaberu gdje se uputiti ovaj vikend. Inače, u dane vikenda prognostičari su najavili još poneku pahulju i vjetar koji bi ipak trebao biti u slabljenju.

Od brojnih događanja planiranih za slijedeće dane izdvajamo Adriatic slalom Europa cup koji će se održavati dva dana na Platku i u Rijeci i zbog kojeg će skijalište u nedjelju biti zatvoreno za rekreativce, ali koji će donijeti dobru zabavu na snijegu. Uz slalomske utrke u nedjelju, prva u 10 sati, a druga u 13 sati, organizatori su  pripremili brojna iznenađenja koja će se uglavnom odvijati u gradu Rijeci, a među njima je i koncert Nene Belana na Korzu te zanimljiv after slalom party

Poneka skijališta, poput Stožera poseban program pripremaju za ponedjeljak kada se obilježava Dan žena pa će tamo biti glazbe u živo i dobre zabave.

Na Jahorini se u hotelu Bistrica ovog petka navečer održava izbor za miss Jahorine, za miss RS te za miss BiH, što garantira mnoge zanimljivosti.

Na put krenite oprezno zbog težih uvjeta na cestama i pridržavajte se savjeta stručnjaka o postupanju u zimskim uvjetima.

Napomena: Svi koji su se prijavili za besplatnu ski kartu na Stožeru, svoju nagradu mogu iskoristiti i ovaj vikend

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji