Red Purple Black

Dalski caffe (14)

IspisE-mail

IDEMO DALJE
Za nama je ostalo zanimljivo razdoblje u kojem snijega nije nedostajalo, a ni proslava Dana žena nije bila zanemarena. Kafić je dobio i nove djelatnike, jednog redara koji kaže fajront, jednu čistačicu koja kafić otvara u jutarnjim satima i redara koji cijelu noć pazi da u kafić ne dođu neželjeni gosti.

Ćakule iz ćoška kafića

Ovih je dana bilo malo više alkohola,  a kad se previše popije ljudi se, osim što vole odmjeravati snagu, vole i hvaliti. Svako hvali nešto: Tiko Rujište, Morlak more, Čupo Pridolce, Purger tri kralja ili kralja i dvije kraljice (Čajušu, Stožer i Radušu), 208 vazda neke potencijale, Bodo svoj staž na Vlašiću od 85., Goldie neku, za mlade čudnu glazbu, Snimatelj nepadanje, Corrida  navijanje za Hrvatsku na olimpijadi (fak kroejša), Nina ono što je čekala 7 godina, Droja Busovačke staje (a, što bi drugo, op. Konobarice), Tiha konačnu prodaju kombija, a Skijaš Jozo  svoje fotke kojima je izazvao neviđeno zanimanje za Stožer.

No bilo je i defetista, Opal je kukao zajedno s Gorannom koji je Zenchai objašnjavao kao iskusniji: „mislim da je gotovo za ovu sezonu mada može iznenadit koji vikend“. Moguće da su nam i zbog toga Bruno i Ro radili direktan prijenos njegovog odlaska preko baretina, da se uvjerimo da je otišao ča i da neće više kukat o juhi kakvu smo vidjeli na Whistleru. I tad je se ukazao On, Borat sa svojom kamerom i snimkom mjesta gdje bi Zzoja provela još koji dan, pravi praznik za oči.

I tako dok se mi moramo patit s nosanjem skija, kopčanjem panca, oblačenjem ski odijela i svih onih groznih stvari koje čovjek mora na skijanju radit, Gogi nam je u bedu: „mislim da, uf sline mi idu na usta kad pogledam Čajušu u ovom izdanju , nažalost trenutno sam predaleko“.

Na piće su svratili i Enes, Ante, Luigi, Gene, Antoni, Nikica78, Benjo i još mnogi, a od svih Irfan je bio najbrži u čestitkama „nježnijem“ spolu koji, kako nam je Mimi rekla isto vole bacit oko: „…ima tu neke ljepote, mislim u gledanju“. A iz Australije nam je tom prilikom stigla misao: „Sve ste vi žene iste samo se drukčije zovete“. 

Svakakvih mišljenja o bircu, bolje nego da mišljenja nema, a i za dobrim konjem se prašina diže, rekla bi konobarica, a uz nju vjerojatno i Splićanka koja sve prati. 

Pohvala:

„Ja bih se ovaj put zahvalio ovim pizdunim i mlatimudanim koji su nas cijelu zimu maltretirali sa stvarno glupim birtijskim komentarim, nadam se da iduću sezonu neće ni blizu birtije, a skijališta svakako su mogli viditi samo na slikama.“

Pokuda:

„Ja sam na ovim stranicama često, a pogotovo petkom kad me fino tekstom obavijeste koja će skijališta raditi preko vikenda što mi je najvažnije, pogledam prognozu na "vrijeme", stanje na skijalištu. Ponekad volim pogledati i aktivnosti ovih dvadesetak što se uvijek javljaju jer su im iskustva veoma poučna. Društvo ne dajte se, vjerujte mi da ovi što prigovaraju imaju domet u skijanju kao ja u letenju. Nije sve u natjecanjima jer uspjehe i neuspjehe imate na svim većim TV stanicama. Nije sve ni u vrsti skija i vezova jer imamo uglavnom one koje možemo priuštiti, a na ovom sajtu pročitao sam i iznimnih tekstova koji mogu poslužiti kao pomoć.“

BHZD humor

Sjedi ženska u autu čekajući zeleno na semaforu.
U traci do nje stane Mujo sa svojim autom.
Gledaju se oni međusobno, pa Mujo počne spuštati prozor.
Ženska sva sretna, očekujući flert s Mujom, počne spuštati svoj prozor.

Mujo se šeretski nasmiješi i reče:
- Šta je, i ti prdnula?  


Otvorio Cigo štand na pijaci.
Proleti neki frajer, mazne kožnu jaknu i ufati se noge.
Ciganka će na to: "Cigo, ode jakna!"
Cigo pita - " Po kojoj cijeni?" 
"Po nabavnoj." - odgovara mu Ciganka  


Pita učiteljica malog Muju što mu mater radi i kako žive.
- Moja mama je prostitutka i dobro zarađuje tako da dobro živimo i imamo sve što nam treba.

Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju.
- Što tvoj otac radi i kako vi živite ?

- Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba .

Dođe red i na malog Musana, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici:
- Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca i mi bi fino živjeli.   


Kćerka uzbuđenim glasom govori svojoj majci:
- Mama, dečko me je zaprosio, ali ne znam što da radim ... nije me čestito ni upoznao ...
- Udaj se, kćeri, udaj! Ne čekaj da te upozna!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji