Red Purple Black

Ovog vikenda akcija na Vlašiću

IspisE-mail

PROLJETNO DOTJERIVANJE
U cilju proljetnog uređenja Babanovca za 2010. godinu, udruženje građana Vlašić planet života u suradnji sa ljubiteljima Vlašića planira realizirati masovniju akciju čišćenja i uređenja zelenih površina na Babanovcu – Vlašić, koja će se održati 22. i 23. svibnja, a ovom prilikom organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Prema planiranom programu okupljanje je u subotu u 9.00 sati ispred Vlašićke kolibe na Babanovcu, a potom slijedi polazak na teren i podjela aktivnosti na one koji će raditi na akciji čišćenja i one koji će raditi na uređenju zelenih površina, a cilj je očistiti terene od smeća i kamenja nakon čega će se pristupiti navlačenju zemlje i sijanju trave i cvijeća.

Za sve sudionike akcije bit će organiziran zajednički ručak, a u večernjim satima zajedničko druženje.

Radovi će se nastaviti u nedjelju kada će se završavati radovi započeti prethodnog dana. I drugi dan bit će organiziran zajednički ručak.

Organizatori su zamolili sve koji budu došli na akciju da sa sobom ponesu nešto od alata za rad (rukavice, lopatu, grablje, kramp i drugo). 

Kako su iskustva sudionika ove akcije u godinama prije i više nego pozitivna, a osim što se nakon svake akcije Vlašić još više zeleni rezultat ovakvih akcija su i ugodno druženje te nova prijateljstva zasnovana na ljubavi prema prirodi i planinama, organizatori se nadaju da će i ove godine odaziv sudionika biti veliki.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji