Red Purple Black

Najavljen ovogodišnji svjetski dan bordanja

IspisE-mail

U VIŠE OD 40 DRŽAVA
Početak zimske sezone bordanja, manifestacija nazvana World Snowboard Day održat će se ove godine 19. prosinca u više od četrdesetak država svijeta.

Organizatori ovogodišnjeg, petog po redu World Snowboard Daya su EuroSIMA, Svjetska borderska federacija i Outdoor sports Valley koji su najavili brojna događanja vezana uz ovaj sport, od učenja bordanja, demo vožnji, natjecanja, raznih vrsta edukacije, seminara na temu zaštite okoliša, a neće nedostajati ni velike količine zabave i koncerata.

Kada je ova manifestacija pokrenuta, 2006. godine, u nju su se uključila 34 skijališta iz 10 država, a svake naredne godine taj broj je rastao pa je prošle godine broj skijališta koju su u isto vrijeme sudjelovala u ovom prazniku bordanja, bio 134 i to u 32 zemlje svijeta.

Proteklih godina u ovo otvaranje sezone bio je uključen i Platak kao i prošle godine Jahorina, pa iako ove destinacije još nisu uvrštene u službeni program, postoje najave kako će Jahorina i ove godine ugostiti brojne boardere upravo na taj dan na zadovoljstvo poklonika ovog snježnog sporta.

Više o svemu na  www.world-snowboard-day.com/

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji