Red Purple Black

Na Stožeru novi hotel, na Čajuši asfalt

IspisE-mail

NA KUPRESU SVE SPREMNO ZA GOSTE
Trenutna gospodarska situacija ostavila je traga i na skijalištima čiji su vlasnici imali dobre ideje o poboljšanju uvjeta koje pružaju svojim gostima u zimskim danima, pa i već pripremljene projekte, koji će, unatoč što su započeti, morati pričekati neka bolja vremena.

Ista cijena karte kao i lani

Iako su nas posljednjih godina naviknuli da nam do početka prosinca pripreme neke novosti za ugodniji boravak na njihovom skijalištu, u centru Adria ski na Čajuši, novih pomaka nije bilo. Na ovom skijalištu tek su se „kozmetički“ uredile staze, a svi ostali sadržaji biti će kao i prošle godine. Dobra vijest ipak stiže za mnogobrojne goste i vlasnike vikendica u blizini skijališta, naselja koje se u šali naziva „naselje Štrumpfova“, jer su dobili asfalt i javnu rasvjetu, pa će im tako povezanost sa glavnom cestom i skijalištem biti olakšana.
U Adria ski centru, kako nam je kazao Tomislav Bagarić, neće biti promjena cijena ski passova za ovu sezonu, pa će tako i dalje jednodnevna karta koštati 30 maraka, a poludnevna 23 marke.


„Naselje Štrumpfova“

Na Stožeru smještaj uz stazu

Koliko će koštati ski karta na drugom kupreškom skijalištu, Stožer – Vrani vlasnici još nisu donijeli odluku. Lani je ski karta za jednodnevno skijanje iznosila 25 maraka. Međutim, kako su posjetitelji ovog skijališta prošle sezone imali i nekih pogodnosti poput povrata dijela novca za ski pass po završetku skijanja, te nekoliko vikenda besplatne karte za naše čitatelje, pretpostavka je da će i ove godine na Stožer – Vrani zasigurno biti određenih pogodnosti.
No o svemu ćemo više znati 1. prosinca kada je najavljeno službeno otvaranje sezone na Stožeru.

Iako nije realiziran projekt umjetnog zasnježenja, na Stožeru je ovo ljeto bilo radova i to na dovršetku apartmanskog hotela. Prvi gosti u hotel mogu ući već ovih dana, a na raspolaganju će im biti 42 apartmana i desetak soba sa brojnim popratnim sadržajima. Mogućnost smještaja uz samu stazu, zasigurno će ove godine na Stožer dovesti veći broj skijaša i bordera.


Stožer jesen


Stožer kraj ljeta

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji