Red Purple Black

Skije za tisuću do 4500 kuna

IspisE-mail

Kako su ove godine zimski šolski praznici počeli nešto kasnije, splitski skijaši su mogli "naletiti" na prigodna sniženja u malobrojnim prodvaonicama ski opreme koja još uvijek traju.
Inter-sport, smješten u Mercatoru, nudi najveći izbor skija raznih marki (head, salomon, atomic i fischer), a cijene se kreću od 1000 kuna do 2500 kuna koliko koštaju atomic skije, ali bez vezova. Pancerice se mogu naći od 500 kuna do 1400 kuna, a ponuđeni su modeli head, atomic, technica i techno-pro, dok vezovi marke marker koštaju 490 kuna.

Salon "Kruna mode" od skija nudi samo elanove modele i to po cijeni od 2000 kuna do onih najskupljih od 4000 kuna. Pancerice marke dolomite, ovisno o tipu, koštaju od 840 kuna do 1300 kuna, a vezovi marker nude se po 680 kuna.
U Turbo sportu na snazi je veliko sniženje ski opreme pa se skije marki salomon i atomic mogu naći od 1200 do 4500 kuna, koliko koštaju najnovije salomonove skije, iste one s kojima vozi i Janica Kostelić. Inače u Turbo sportu u sve cijene skija uračunati su i vezovi kao i praktična torba za skije. Pancerice istih marki prodaju se po cijeni od 400 kuna pa do 1200 kuna.
Za one sklone adrenalinskim injekcijama, u Wave shopu mogu pronaći sve vezano za snowboard, pošto je ovo jedini specijalizirani dućanU malobrojnim splitskim prodavaonicama ski opreme su sniženja/Joško ŠUPIĆ takve vrste u Dalmaciji, a moguća je kupnja i preko njihova web shopa na adresi www.waveshop.hr. U ovom dućanu vrijedi pravilo "koliko para, toliko i muzike", tako da se same daske za snowboard, najjačih svjetskih marki (nidecker, nitro, forum, F2 i burton) prodaju po cijenama od 1600 kuna pa sve do 5500 kuna. Cipele, odnosno posebne buce za snowboard mogu se naći od 800 kuna do 2500 kuna, a najzastupljeniji su modeli northwave i nitro, dok vezovi marke burton i nidecker koštaju od 500 kuna do 2000 kuna. Uz prodaju snowboard opreme u Wave shopu nude i iznajmljivanje, a u dućanu se može obaviti i servis snowboarda.

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Prijatelji