Red Purple Black

Turistička burza i otvaranje sezone na Jahorini

IspisE-mail

alt

OKUPLJANJE TURISTIČKIH DJELATNIKA
Ovaj vikend hotel Bistrica na Jahorini bit će domaćin sudionicima 14. turističke burze „U susret zimi 2010/2011“ koji će okupiti predstavnike turističkih agencija, turoperatore, hotelijere, medije, proizvođače i distributere hrane i pića te druge turističke djelatnike, ali i druge brojne goste u cilju razmjene iskustava i promocije zimskog turizma.

Manifestaciju, kojoj su organizatori Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo i Olimpijski centar  Jahorina, obilježit će brojna događanja od petka do nedjelje. Uz službeno otvaranje zimske turističke sezone i kulturno – zabavni program, bit će postavljena i likovna kolonija „Art simpozium Jahorina“. Uz dodjelu priznanja „Srebrna pahuljica“ zaslužnim turističkim djelatnicima i centrima organizirane su i prezentacije turističkih ponuda i novih projekata kao i degustacije hrane i pića.

alt

Ako bude snijega planirano je i natjecanje u skijanju, kao i igre na snijegu, a mnoge će obradovati i obilazak objekata te panoramsko razgledavanje Jahorine.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji