Red Purple Black

Od 15. do 17. prosinca obilježavanje službenog početka zimske turističke sezone u BiH

IspisE-mail

altDr. sc. Nevenko Herceg, ministar okoliša i turizma Federacije BiH razgovarao je danas u Sarajevu sa članovima Organizacijskog odbora manifestacije "ZIMI I PRIJATELJIMA U SUSRET" kojom će od 15. do 17. prosinca ove godine biti obilježen službeni početak ovogodišnje zimske turističke sezone u BiH.

Tradicionalna, sada već peta manifestacija službenog otvaranja zimske turističke sezone biti će obilježena brojnim događanjima čiji su domaćini poznate zimske i ski-destinacije Kupresa, Kozare, Bjelašnice i Jahorine. U organizaciji manifestacije zajednički sudjeluju Federalno ministarstvo okoliša i turizma kao generalni pokrovitelj, Ministarstvo trgovine i turizma u Vladi RS-a, Turistička organizacija RS-a, Turističke organizacije Grada Banja Luke, Prijedora, Istočnog Sarajeva, Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, Kantona Sarajevo, općina Kupres, Trnovo i Hadžići te Ferijalnog saveza BiH, RO ZOI 84 i ŠRC "Čajuša" iz Kupresa.

Medijski partner na projektu je medijsko poslovni koncept "Turizam plus" kojeg koprodukcijski podržavaju javni emiteri BHT1 i RT RS te će svečanost otvaranja zimske turističke sezone putem izravnog prijenosa biti dostupna gledateljstvu širom Bosne i Hercegovine.

Tijekom današnjeg radnog sastanka s ministrom Hercegom, članovi Organizacijskog odbora istaknuli su zadovoljstvo dosadašnjim tijekom priprema zahvaljujući dobroj suradnji i partnerskom odnosu svih uključenih u organizaciju.

Posebno je istaknut veliki doprinos Federalnog ministarstva okoliša i turizma te ministra Hercega osobno koji su ne samo generalnim pokroviteljstvom nego i nespornim autoritetom unutar sektora turizma doprinijeli širokoj organizaciji manifestacije.

Na današnjem sastanku definiran je konačan program događanja tijekom trodnevnog obilježavanja otvaranja zimske turističke sezone, ali i konkretna zaduženja. Zajedničko je stajalište kako je cilj svečanosti službenog otvaranja zimske turističke sezone, ali i poslovno medijskog koncepta "Turizam plus" uopće, afirmacija prirodnih ljepota, turističkih vrijednosti i ljudskih resursa u BiH.

Na kraju današnjeg sastanka ministar Herceg je izrazio zadovoljstvo što zajedničkom organizacijom svečanosti početka zimske turističke sezone, ali i brojnih drugih manifestacija i promocija na domaćem i međunarodnom planu, pokazujemo da smo svjesni potencijala koje imamo, ali i efekata koje turizam može dati u obnovi i razvitku domaćeg gospodarstva.

Izvor: Bljesak.info

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji