Red Purple Black

Još bez vikend skijanja

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesNA ZAPADU SNIJEG, NA ISTOKU KIŠA
Svi koji nestrpljivo čekaju da se pokrenu žičare i vučnice u okruženju, za to će morati pričekati još neko vrijeme ili se uputiti prema bližem zapadu gdje će ovaj vikend raditi poneka staza. Kiša koja pada sjeveroistočno i istočno od također kišne Dalmacije, kao i temperature iznad nule na tim područjima, uglavnom su otopili one centimetre snijega od prošlog vikenda i početka tjedna.

Na zapadu je ipak nešto drugačija situacija pa na Bjelolasici i slovenskim skijalištima, danas još uvijek pada snijeg. Hrvatska skijališta ne otvaraju vrata, ali u Kranjskoj gori već se skija, a i na Pohorju su odlučili ovog vikenda otvoriti dio staza.

altKranjska gora danas

Prema meteorološkim prognozama slijedeći dani vikenda na skijalištima u BIH biti će bez kiše i s mogućnošću poneke pahulje te će se temperature opet spustiti i to značajnije, ali već krajem ponedjeljka i u utorak cijelo to područje očekuje južina i ponovno podizanje temperatura sredinom tjedna.

Južina i više temperature očekuju i zapadnije krajeve pa se još ne nazire početak prave skijaške sezone na skijalištima kojima gravitira većina stanovnika Dalmacije.

altStanje na skijalištima
možete pogledati OVDJE…

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji