Red Purple Black

Početak sezone i otvaranje staza na Čajuši

IspisE-mail

OVAJ TJEDAN AKTIVNO NA ČAJUŠI
Peta manifestacija „Zimi u susret“, koja označava početak zimske turističke sezone, ove će se godine održati od srijede do petka, 15. do 17. prosinca, istovremeno na tri lokacije Bjelašnica, Kozara i Kupres, gdje će centar svih događanja biti na skijalištu Čajuša.

 

Prema riječima direktora Tomislava Bagarića, na Čajuši se već nekoliko dana sve priprema za ovu manifestaciju, ali i otvaranje skijaških staza, a problem radu topova za umjetni snijeg stvarala je povremeno južina. Bagarić se nada da će osim službenog dijela programa otvaranja, biti moguće otvoriti i skijanje niz stazu i to najkasnije u petak.

kupres7Tomislav Bagarić

U programu cijele manifestacije moći će se pronaći niz zanimljivosti. Program započinje u srijedu u 15 sati otvaranjem regionalne konferencije „Brendiranje destinacija kao novi iskorak u turizmu“ u sklopu kojeg će se održati niz predavanja vodećih hrvatskih i bosanskohercegovačkih stručnjaka na ovu temu. U 20 sati planirano je otvaranje izložbe „Hercegovina – zemlja svjetlosti“ poznatog fotografa Ive Pervana.

Nastavak konferencije o brendiranju planiran je za četvrtak u 9 sati. U 13 sati započinju prezentacije i promocije turističke ponude BIH, a u 15 sati početak je 54. susreta „Gastrokultura BIH“. U kasnijim poslijepodnevnim satima održat će se završni godišnji susret POOL-a turističkih agencija Jadransko-jonske inicijative, dok su večernji sati rezervirani za dio manifestacije „Prijateljima u susret – Dalmacija u BIH“, na kojem će sudjelovati hoteli Makarska i TZ grada Makarske.

Izravan TV prijenos realizirat će se u petak, u vremenu od 13.30 do 15 sati iz centra Adria ski na Čajuši te uključivanjem u događanja kojima su domaćini hotel Maršal na Bjelašnici i hotel Monument na Kozari.

Trodnevni program završit će prijemom za dobitnike priznanja Zlatna turistička ruža te ostale sudionike i završnim gastro susretom „Boje okusi i mirisi Hercegovine“

kupres1

kupres2

kupres3

kupres4

kupres5

kupres6

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji