Red Purple Black

Veseli doček Nove godine na Kupresu

IspisE-mail

OSTALO JOŠ PONEKO MJESTO
Iako su mnogi još prije mjesec dana odlučili gdje će dočekati Novu godinu te napravili rezervacije na nekom od mjesta gdje će doček biti organiziran, dok su drugi već započeli s pripremama za proslavu blagdana u krugu svog doma, za one koji se ipak još predomišljaju, jedan od izbora bi mogao biti i odlazak u Kupres i na tamošnja skijališta.

Tako se na skijalištu Stožer Vrana već treću godinu organizira doček u njihovoj Kupreškoj kući, a svi koji dođu upravo ovdje dočekati Novu godinu, uz prethodnu rezervaciju, uživati će u planinskom ambijentu, glazbu uživo, vatrometu i bogatoj novogodišnjoj večeri sa specijalitetima ovog kraja.

Za Novu godinu svoja vrata će otvoriti i apartmanski objekt Ognjišta na istom skijalištu, tako da će zainteresirani moći spojiti i doček i smještaj.

Unatoč tome što su višednevne rezervacije za blagdanske termine uglavnom izvršene, u hotelu Adria ski na Čajuši ostalo je poneko mjesto za organiziranu proslavu dolaska Nove godine, a ovdje će već tradicionalno, gosti moći sudjelovati u zabavnom novogodišnjem programu, također uz bogatu trpezu.


Kupres - središnji trg

Za sve one koji su odlučili otići za blagdane u neku od privatnih vikendica, manjih hotela, pansiona ili apartmana, prema riječima Stipe Galića koordinatora proslave, ove će godine općina Kupres, uz donacije i privatna sredstva poduzetnika, organizirati tradicionalni doček na otvorenom na kupreškom glavnom trgu. Za dobru atmosferu pobrinut će se band Afrodita i stručnjaci koji će se brinuti o vatrometu, kao i okolni restorani i kafići. Cijeli program započet će oko 21 sat, a završiti sutradan ujutro.

Pobrinut će se Kuprešaci drugu godinu za redom i za svoje najmlađe goste kojima pripremaju podnevni doček Nove godine, u kojem će ih zabavljati bend njihovih vršnjaka sa mladima iz kupreških škola.

Ako ih posluži dobro vrijeme i snježno okružje, uz program koji im se priprema na Kupresu , mnogim gostima ovaj bi doček trebao proteći veselo, ugodno i zabavno.


Hotel Adraski


Kupreška kuća


Kupres


Stožer - Hotel Ognjišta

KOMENTARI

Prijatelji