Red Purple Black

Nedjelja za skijanje

IspisE-mail

ČAJUŠA, VLAŠIĆ, JAHORINA ... OTVORILI VRATA
Subotnje jutro na većini je skijališta u okruženju osvanulo s dodatnim količinama snijega pa  skijaši koji su se ove subote uputili iskušati neke od staza, nisu pogriješili, a kako je snijeg mjestimice padao i u jutarnjim satima subote, u nedjelju, za kada prognostičari najavljuju sunčane periode, mnogi bi mogli prvi put ove sezone iskušati svoju formu na snijegu.

Na Čajuši je radio i dvosjed i četverosjed, a prema informacijama tako će biti i u nedjelju. Na Vlašiću su se također pokrenule žice pa čak i noćno skijanje, a noćnog skijanja u subotu navečer bilo je i na Bjelašnici. Ova dva skijališta radit će i primiti skijaše i u nedjelju.
U nedjelju je najavljeno i pokretanje vertikalnog transporta na Igmanu, a radit će i Jahorina, gdje je u subotu pokrenut lift Željo.

Pokretanje, zavisno od vremena najavili su i na Brusnici, a već u subotu skijalo se na Pridolcima gdje u nedjelju očekuju još dodatni broj gostiju.

Prema trenutnim informacijama, unatoč dostatnim količinama snijega, ipak ovog vikenda skijanja neće biti na Stožeru, gdje ga na vrhu ima i više nego dovoljno te Blidinju, jer je snijeg na početnim stanicama ovih skijališta pomalo „brašnast“ i uništava se pod djelovanjem ratraka.
„Brašnasti snijeg“ onemogućava i uređenje staze Radeševo na Platku, pa će na ovom skijalištu raditi samo baby lift staza.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji