Red Purple Black

Za praznike prema pretpostavkama

IspisE-mail

U NOVU NA SNIJEGU
Silvestrovo i Nova godina na skijalištima  će proteći kako se i pretpostavljalo, s puno gostiju, ali ne i previše skijanja, osim tamo gdje se posljednjih dana radilo na stvaranju umjetnog snijega.

Skijanje za blagdanski vikend najavili su sa Čajuše gdje je u četvrtak u funkciji bio i dvosjed i četverosjed, na Vlašiću bi trebao funkcionirati baby lift, jedan lift trebao bi raditi i na Bjelašnici kao i noćno skijanje, a na ovom su skijalištu snizili cijene ski karata za ove praznike. Najavljen je i rad staze na Pridolcima, a ako je suditi po trudu odgovornih na Jahorini koji su, unatoč malim količinama snijega uspjeli nekako pripremiti stazu za skijanje u četvrtak, odvažniji posjetitelji ove planine možda se u spuštanju po takvoj stazi okušaju i ovih dana i to po sniženoj cijeni od 20 Km za ski kartu.

Skijanja će biti i na Sljemenu, a na Platku radi pokretna traka dok se umjetni snijeg nastoji napraviti na baby liftu. Oni koji danas kreću put zapada neće imati većih problema sa skijanjem jer svi centri u Sloveniji, Italiji, Austriji ili Francuskoj rade s dovoljnim količinama snijega.

Ono što će zasigurno obradovati one koji će ove blagdane provesti u planinama je najavljeno lijepo vrijeme pa će mnogi moći uživati u čarobnim slikama koje sunce crta po snijegu.

Za sve koji kreću na put savjetuje se dodatan oprez zbog mjestimične poledice, ali i velikih gužvi koje se očekuju.


Sa web kamere na Čajuši - topovi su obavili posao

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji