Red Purple Black

Mali skijaši ovog petka u Innerkremsu

IspisE-mail

NOVA ISKUSTVA
Iz skijaškog kluba Medveščak stigla je obavijest da će, u susret utrkama Cro ski cup-a koje se održavaju ovog vikenda u Innerkremsu, u petak 14. siječnja, biti organizirana utrka za najmlađe skijaše koji nemaju pravo službenog nastupa na skijaškim utrkama.
Do srijede, 12 siječnja, mogu se prijaviti djeca rođena 2003. i 2004. godine i to na mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a kotizacija iznosi 5 eura po natjecatelju. Na prijave je potrebno po rednim brojevima upisati imena, spol, godište rođenja i skijaški klub za koji mali natjecatelj nastupa.

Natjecanje za najmlađe će se održati u petak i to u disciplini veleslalom sa početkom u 13 sati, na stazi koja se nalazi sa desne strane Schlepplift Strasseralm II vučnice ("Pijano sidro“)

medvescak

Startni brojevi za utku izvlačit će se u hotelu Fruhauff u četvrtak 13. siječnja u 20h, u čemu će sudjelovati treneri mališana.

Utrka će se održati u dvije kategorije: curice i dječaci, a mjeriti će se mjernim uređajem marke Brower,
Visinska razlika i broj vrata će se odrediti prema propisima koji su u biltenu za mlađe i starije cicibane, visinska razlika 100 -150 m te broj vrata 14 -18%.

Cijelo događanje zamišljeno je kako bi se najmlađim skijašima omogućila nova iskustva sa puno radosti. Za sudionike, a posebno one najbolje osigurane su medalje, pehari i prigodne diplome.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji