Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Kiše ima ali ima i nagrada!

IspisE-mail

VESELKA ZELIĆ, MARKO TRLIN, TEA BOŽIKOVIĆ  OVOTJEDNI SU DOBITNICI NAGRADNE IGRE
Mailovi koji su stigli ubačeni su u bubanj te izvučeni dobitnici. Puno snijega svima.

Dobitnici ovog tjedna su:

1. VESELKA ZELIĆ iz Ljubuškog osvojila je ručak za dvoje u SKI baru hotela PAHULJICA na Vlašiću. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

2. MARKO TRLIN iz Vrgorca osvojio je 2 x dnevni ski pass koji daruje hotel AdriaSKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. TEA BOŽIKOVIĆ iz Podstrane je dobitnica jednodnevnog izleta na Kupres za dvije osobe u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

Nažalost, ovo su bile zadnje podjeljene nagrade

Hvala svima koji su slali mailovei bili uporni u natjecanju za naše skromne nagrade. Čestitke svima  na osvojenim nagradama, za one lošije sreće, dogodine opet nastavljamo, tako ne gubite nadu.

Puno hvala svima na vjernosti i oplemenjivanju naše web stranice dugi niz godina, veliko hvala svim našim sponzorima OZONSPORT iz Zagreba, vlasnici skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA i ROSTOVO, Hotel PAHULJICA, agenciji KONDOR LINE PUTOVANJA i drugima na uljepšavanju dana svim našim čitateljima sretne ruke.

Ako prestaju nagrade ne prestaju avanture, zato puno dobre zabave na snijegu.

 

     

     

 

KOMENTARI

Prijatelji