Red Purple Black

NAGRADNA IGRA: Izvučeni novi dobitnici

IspisE-mail

OGNJEN ČAVAR, KARLO REPAC, PREDRAG VUČETIĆ, ANTONIJA PERIŠIN, MARKO IVIĆ OVOTJEDNI DOBITNICI
I drugi krug nagradne igre priveli smo kraju. Izvučeni su novi dobitnici. Ako nas vrijeme posluži, sijedeći tjedan rezultati trećeg kruga...


Dobitnici ovog tjedna su:

1. OGNJEN ČAVAR iz Splita osvojio je dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

2. KARLO REPAC iz Splita dobio je drugi dnevni ski pass koji daruje hotel ADRIASKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

3. PREDRAG VUČETIĆ iz Splita je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

4. ANTONIJA PERIŠIN iz Kaštela dobila je jednodnevni izlet na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

5. MARKO IVIĆ iz Valpova dobio je O'NEILL-ovu kapu koju daruje KRUNA MODE, a ista će sretnom dobitnilu biti isporučena na adresu.
 

        


Ako vrijeme dopusti idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke(Ime, adresa, br. telefona) na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.

Izvlačenje nagrada je tjedno (svakog četvrtka), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas ADRIASKI i agencija KONDOR LINE PUTOVANJA …

KOMENTARI

Prijatelji