Red Purple Black

SKIJANJE U FRANCUSKOJ - Polasci iz Splita

IspisE-mail

S KONDOROM DO FRANCUSKE
I ove godine agencija KONDOR line vodi vas na SKIJANJE u FRANCUSKU na skijalište Risoul. To je već tradicionalni aranžman i skijaško odredište u ponudi ove agencije.

Risoul je skijalište sa 180 kilometara staza, a apartmani se nalaze uz samu stazu, skijališta se vrhunski uređuju i nikad se nije dogodilo da se u siječnju ne skija zbog nedostatka snijega, što je posljednjih godina bilo vrlo bitno jer su u siječnju neka poznatija skijališta imala problem sa snijegom.

O ovom skijalištu dodatne informacije možete dobiti na stranicama destinacije www.risoul.fr

Što se aranžmana tiče cijena paketa je već od 2.050,00 kn po osobi!


Risoul

Ova cijena uključuje najam apartmana, prijevoz autobusima direktno iz Splita, i ski pass za svih 180 kilometara staza...

Vrlo je bitno napomenuti da je organiziran prijevoz najnovijim autobusima te da se ide direktno iz Splita najbližim putem do Francuske.

Unatoč krizi i ove godine popunjenost je solidna, a u agenciji Kondor line kažu da ostalo svega nekoliko apartmana. Ako Vam se ovo čini interesantno požurite u agenciju; KONDOR LINE u SPLITU, koju ćete pronaći na adresi Kuzmanićeva ulica br 7, telefoni: 021 483 700 i 483 701, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Sve o ovoj ponudi kao i ostalim ponudama agencije možete pronaći i na stranicama agencije na www.kondorline.hr


KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji